Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy chce się pofarbować doradzcie mi kolor

Polecane posty

Gość gość

mam bardzo jasną cere, oczy w kolorze niebiesko-zielonym w zależności od makijażu raz wydają się niebieskie raz zielone, ciemne rzęsy, delikatne brwi też ciemnawe ale tab bardziej w braz wchodzą niz w czerń. mój naturalny kolor włosów to średni brąz. miałam już wszystkie odcienie brązów i się nie sprawdzają na moich włosach bo po 2 myciach wchodzą w rudy i to taki brzydki. miałam granatowa czerń dobrze czułam się w tym kolorze, miałam blond na całych włosach i pasemka ale tragicznie wyglądałam w jasnych włosach. Myślę o miedzianym kolorze lub dalej o czerni teraz mam swoje naturalne. doradzcie mi jakiś kolor

Gość gość
o matko! ale czemu piszesz o tym na tym dziale? nie masz innego życia niz mąż-srąż i bachory???

Gość gość
po to żeby taki dziobak jak ty mógł się dowartościować dowalając innym swoje debilne teksty

Moze odz do fryzjera i uzyj profesjonalnej farby. Wieksza paleta, mozesz zmieszac 2 czy 3 odcienie i dobry fryzjer dobierze ci kolor. A w razie czego te farby latwiej sciagnac z wlosow niz te sklepowe.

Gość gość
Ale tak cała chcesz się pofarbować?