Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katjana

Willa Zagórze (Okuniew, Warszawa)

Polecane posty

Gość Katjana

Witam serdecznie, Poszukujemy sali na wesele w przyszłym roku, objechaliśmy już sporo ale najbardziej spodobała nam się Willa Zagórze w Okuniewie (pod Warszawą). Przeszukałam internet by znaleźć jakieś zdjęcia (oprócz tych na ich stronie), opinie, filmiki etc. ale jedyne co się pojawia to tematy sprzed 2-3 lat. Czy są tu jakieś Panie (i Panowie :) ) którzy byli na weselu lub mieli własne w tej sali w zeszłym, a najlepiej w tym roku? Jeśli tak, to serdecznie proszę o opinie jak to wyglądało w praktyce, kwiaty, tort, potrawy, obsługa etc. Z góry dziękuję, Katja

Gość Paulaa9292
Odradzasz, bo tam pracowałeś, ale pani pyta z punktu widzenia potencjalnego klienta wynajmu sali a nie o warunki pracy. Na to drugie zawsze się będzie narzekać zresztą :)

Gość Katjana
Zawsze się znajdą zadowoleni i niezadowoleni pracownicy. Owszem, wśrodku i na zewnątrz wygląda super, opinie sprzed tych 2 lat też dobre ale szukam czegoś bardziej aktualnego. :) Naprawdę nikt nic?

Gość Katjana
Dlaczego nie? Samo nie niewiele mi niestety mówi... Coś się wydarzyło? Poszło nie tak? Ukryte koszty? :/

Gość gość
W 2014 imprezy w Willi Zagórze kończyły się sukcesem za każdym razem. O jakości obiektu może świadczyć ogromna ilość pozytywów zamieszczona przez zadowolone pary na http://www.gdziewesele.pl/Warszawa/

Gość gość
Ja mogę polecić restaurację www.sushiwesola.pl w Wesołej, z nową jednostką, która się otwiera przy ulicy ulicy Zwycięzców 4. Dużym zainteresowaniem cieszą się zupy, które kucharze robią oczywiście sami :d