Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

nie śpie jeszcze NIE WIDZE W TYM SENSU

Polecane posty

W niczym nie widzę. Mam depresję, ale nie wiem z jakiego powodu. Nie wiem o co się rozchodzi. Nic mnie nie cieszy, ciągle odczuwam niepokój, albo obojętność. Nic nie robię całymi dniami, od rana do wieczora oglądam trudne sprawy i ukrytą prawdę . Jak facet zadzwoni to sie na chwilę uspokoję, a potem znowu wraca mi zły humor, jestem przybita i nie mam pomysłu co dalej

Jest tak dlatego, że mieszkam w miejscowości, w której nic nie ma, ani nikogo. Chociaz jak mieszkałam w duzym miescie to też miałam takie kłopoty. Chyba muszę podjąć jakieś leczenie lekami. Alkohol nie sprawia że czuje się lepiej. Wczoraj trochę popiłam i czułam się słabo raczej.papierosy, kawa...te używki juz nie daja mi nawet chwilowej przyjemnosci, nawet muzyka mnie nie cieszy.

miałam ćwiczyc-jak zawsze słomiany zapał :O cały tydzien nie ruszyłam d**y, mam burdel w pokoju, jeszcze tylko alfonsa tutaj brakuje.

Gość gość
Alkohol, papieros itp. to są rzeczy które przeszkadzają Bo możesz czuć się dzięki nim chwilę lepiej Ale na dłuższą metę to nie pomaga Dlaczego lepiej być osobą od-uzależnioną Bo na dłuższą metę ten stan jest bardzo przyjemny Gdy nie czujesz pociągu w stronę imprezy Możesz spotykać się z ludźmi ale wcale nie chodzi o używkę A o ich towarzystwo Osoby z depresją są bardzo często ofiarami sensu życia Bo jeżeli moje życie nie ma sensu Nie jestem nikim wyjątkowym itp. Również cały świat wydaje się być bez sensu To jak mogę być szczęśliwy w takiej sytuacji Ergo - pesymiści są ofiarami sensu życia

Po co? Chcesz zobaczyć moje IP, a potem sprawdzić w jakim mieście mieszkam? nie ze mną te numery :D