Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

K L A K I ER azrael

Dlaczego na kafe mnie ludzie nie lubią???

Polecane posty

Teraz jest duża nagonka na studia humanistyczne i artystyczne, więc te kierunki ludzie mogliby realizować bez studiów. Np. aktor po liceum powinien iść do pracy w teatrze i w ten sposób zdobywałby zawód, to samo reżyser czy dziennikarz.

To jeśli tylko sto złotych to nie jest jakaś wielka kwota, chyba, że tysiąc :D ale nie, w dwa tysiące piętnastym roku nie poddam się i zdam, będę twarda i pokonam przeszkody.

Gość gość
to o czym piszesz- to fikcja, mysl logicznie, nie snuj mżonek jesli masz mozliwość brać korepetycje za 20 zł, to przemysl, czy nie zrezygnować z czegos i nie zainwestować w naukę, tym bardziej, ze sie tak bardzo ta matura przejmujesz ja osobiście radziłabym ci wybrać jakąs szkołe policealną Myslenice to nie wieś zabita dechami, spawdzam własnie oferty, takie szkoly tam są. Tylko kierunek trzeba przemysleć, żebys znowu nie uczyła się czegoś, co cie wcale nie interesuje i co ci nie da w przyszłości pracy.

Gość gość
Sama mówiłaś, że masz problem z matematyką, po co więc pchalaś sie na rachunkowość? Powinnas raczej mysleć o tym, jaki zawód da ci w przyszlości mozliwość podjecia pracy, a na drugim miejscu stawiać marzenia o maturze i ewentualnych studiach.

Gość gość
Mam wrażenie, ze bujasz w oblokach. Siedzisz w domu, wymyslasz bajki na temat tego, czego bys w zyciu chciala, a nie myslisz o realiach. Podstawowy problem, to zdobycie zawodu, który w przyszlości da ci szansę na pracę i mozliwośc samodzielnego otrzymania, bo z tego co piszesz, na rodziców tez nie bardzo możesz liczyc.