Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet 175cm ma szansę na stałą partnerkę?

Polecane posty

Gość gość

Jak myślicie?

Gość gość
według mnie tak- ja lubie niskich. mam 165 cm i te 10 cm róznicy to akurat. nie lubie wyższych- maja wielkie i brzydkie stopy i nie wygodnie sie calowac :D

Gość gość
A co ma piernik do wiatraka:/ jakbym miala patrzeć na wzrost to bym męża nie miała. Mam znajomych poniżej 170, jeden żonaty, drugi zajęty. Inny kolega też niski, do tego lekko okrągły i Łyawy. Ale poza tym inteligentny, mega dowcipny, wspaniałe poczucie humoru. Jakoś nie zauważyłam by cierpiał na samotność. Byl raz w długim związku, zastanawiał się nad oświadczynami, niestety nie wyszło, na pewno nie przez wzrost. Jeszcze dodam, ze w kasie nie pływa, więc na pieniądze też żadna nie leci. Wszyscy opisani w wieku ok 30. Także popracuj nad pewnością siebie i nie zwalaj na wzrost.

Gość gość
Na niskim można postawić torebkę :D

Gość gość
a na niskiej kufel z piwem:classic_cool:

Gość karoooo123123123123
A czemu nieee??????????? :o o cholerka... przeciez to normalny wzrost ;) quwa

Gość gość
Mój tata ma 176cm, ma 60 lat a jest przystojniejszy od dwóch moich bylych ktorzy mieli ponad 180cm, ale byli garbaci, wąskie ramiona, więc wzrost nie ma nic do rzeczy, lepszy niższy ale o ładnej sylwetce i wyprostowany, niż wysoki garbus z wąska klatką

Gość gość
Ale debilne pytanie. Każdy ma szansę tylko nie każdy potrafi taką szansę dojrzeć i wykorzystać.