Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od 4 miesięcy śnią mi się sny z byłą dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem ile ich było ale wiele. To była moja pierwsza dziewczyna, od końca związku minęły 4 miesiące a my byliśmy razem zaledwie 3. Zaczęło się od snów w których leżymy przytuleni ,było ich kilka, potem że spotykam jej rodzinę , ale juz nie jesteśmy razem, tydzeń temu chodziłem po jej mieszkaniu które wynajmuje u mnie w mieście ,ale jej w nim nie było, dziś śniło mi się że wszedłem do jej domu ale bałem sie pójść ją zobaczyć. Ona mnie rzuciła przez telefon, potem jeszcze zdradziła z byłym facetem i całowała się z obcym. Nie wiem czy ją kochałem bo niby byłem szczęśliwy ale sam związek był bardzo toksyczny ze względu ja jej charakter. Niestety w jej wyglądzie było coś odpychającego i za każdym razem jak na nią patrzyłem wiedziałem że kiedyś będziemy musieli się rozstać. Dlaczego mam te sny?

Gość gość
No wg mnie to tak jakbys za nie tesknil .Moze twoja podswiadomosc puka od spodu.

Gość gość
Jak logicznie o tym myślę i o naszym związku to nie chciałbym znowu z nią być ale tylko z powodu tego co zrobiła i co powiedziała oraz tego że nie była urodziwa i nawet kumpel dziwił się że jestem z "kimś takim". Zniszczyła mnie presja "co ludzie powiedzą".

Gość gość
Nikt nie przeżył niczego podobnego?

Gość gość
Co w niej było odpychajacego ?

Gość gość
Ciekaw jestem jak ty wyglądasz i za co kochałeś tą dziewczynę, którą tak obsmarowałeś?

Gość gość
Piszesz, ze rzucila Cie przez telefon... mysle, ze te sny wyniaka z tego, ze nie rozwiazaliscie sprawy. Moze nie rozmawialiscie/rozmawialiscie za malo? Pomysl o tym, czy chociazby podswiadomie nie oczekujesz od niej wyjasnien, przeprosin?

Gość gość
Od 4 lat tak u mnie jest :-(

Gość gość
ciało miała idealne ale na twarzy miała pełno blizn i przebarwień, do tego bardzo zniszczone włosy , brwi -nawet ciężko opisać,jak u faceta na dodatek bardzo opadłe i duży nos. I uwierzcie mi, znajomi patrzyli tak jakbym był z nią z litości.

Gość gość
Idź precz szatanie!!!!!!!!!!!!!!!