Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna277

straszny bol

Polecane posty

Gość hanna277

Witam, od tygodnia bardza bola mnie plecy w okolicach ledzwi, urodzilam 2 miesiace temu czy ktos mial kiedys podobnie? Czym to moze byc spowodowane?

Gość hanna277
Tak tez przypuszczalam, a jakie moga byc sposoby leczenia? Dziekuje za odp

Gość gość
ja nie rodzilam ale tez mam bole w ledzwiach bylam na przeswietleniu mam zwyrodnienia i skrzywienie poki co mam rehabilitacje i fizykoterapie

Gość hanna277
Istnieja jakies domowe sposoby ?

Dokucza mi to od 6 lat. U mnie tylko leki przeciwbólowe pomagają. Spróbuj może maści typu Voltaren lub, jeszcze lepiej, Ketonal. Ulgę przynosi leżenie na plecach czasami. Karmisz piersią? Wybacz, że pytam, nie musisz odpowiadać, jak z Twoja waga obecnie?

Gość hanna277
Stosuje voltaren, srednio pomaga, karmie piersia i dokarmiam mm,waze faktycznie za duzo , zoztalo mi do zrzucenia ok 10 kg po ciazy, leki przeciwbolowe srednio pomagaja (Paracetamol) moze jakies cwiczenia?

Nie obraz się to nie żaden przytyki ale jak zrzucisz kilogramy to powinno być zdecydowanie lepiej. Jutro podeślę ćwiczenia jak będę w domu ok? U mnie rwa jest związana z wadą wrodzoną ( na szczęście w bardzo łagodnej formie) rozszczepem kręgosłupa.

Gość hanna277
Tak to prawda, musze zrzucic te kg :) ok,.bardzo bylabym wdzieczna za cwiczenia, pozdrawiam :))

Gość gość
To jakie cwiczonka?:))

Gość gość
Guzik prawda z tymi kilogramami. Cierpię na takie bóle pleców od 16 lat. 16 lat temu nie ważyłam nawet 50 kg, teraz ważę więcej, a bóle są dokładnie takie same :( pomaga ketonal, plastry rozgrzewające, a przy bardzo silnych bólach zazwyczaj kończy się na zastrzykach

Gość gość
wiesz co, skontaktuj się lepiej ze specjalistą w takich dolegliwościach. na terenie Warszawy muszę polecić p. Magdę Kieno, oferuje masaż, zabiegi odnowy biologicznej... ja wybrałam pakiet przeciwbólowy, ceny są super:)