Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćONA

Jaki tancerz, taki kochanek, właśnie obaliłam mit,czy też tak macie dziewczyny

Polecane posty

Gość GośćONA

Miałam w swoim życiu 3 partnerów seksualnych, z czego dwóch tańczyło bardzo dobrze, jeden wręcz bosko, natomiast trzeci cały czas się plątał i deptał mi po stopach... No i to dopiero z tym trzecim miałam po raz pierwszy w życiu orgazm... I zdecydowanie lepiej mu idzie w łóżku niż dwóm poprzednim. Więc jak tu wierzyć w takie brednie.

Gość gość
Pierwsze słyszę, aby taniec miał coś wspólnego z umiejętnościami w seksie :) Faceci lubiący tańczyć, to na ogół geje.

Gość gość
twierdzisz tak, bo jestes facet

Gość gość
Akurat jestem kobietą i jedynymi facetami w moim otoczeniu którzy lubią i umieją tańczyć, są właśnie geje, albo faceci biseksualni :) z tym że mówię o tych co potrafią tańczyć, nie liczę podrygiwań w dyskotece, bo to nie taniec :P Chociaż mam jednego kolegę w "normie" i od kilku lat tańczy zawodowo, ale to wyjątek.

Gość gośćONA
a ja znam kilku, ktorych super tancza, a gejami nie sa - z relacji kolezanek...;)

Gość gość
Stare rosyjskie powiedzenie w tlumaczeniu na polski: Ja nie tancerz -ja ***aka. Rescator555

Gość gość
facet który w tańcu rusza się jak słoń to fajtłapa i na 100% taki sam jest w łóżku. sprawdzone :D