Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milena wro

jestem wykonczona przez narzeczonego i jego matke

Polecane posty

Trzymaj siè, wierzè głeboko, ze niedługo znajdziesz fajnego faceta! A twój- nie twój safanduła narzeczony, to juz dawno wziął slub z...mamusią, wièc jest stracony dla młodych kobiet.

Gość gość
uciekaj- miałam takiego. skończyłam z nerwicą!

Gość gość
byl u cb? jak Cie probowal przekonac?

Probowal mnie przekonywac ze jego matka nie chce dla nas zle, ze teraz kupimy do mieszkania to co ona chce zeby juz przestala marudzic i potem bedzie spokoj. Mowil ze mnie kocha i ze po mnie zostalo tylko moje zdjecie w ktore sie wpatrywal godzine. Wiecie co to jest zalosne. Miesiac temu oboecywal mi ze pojdziemy razem do miasta i kupimy mu nowe ciuchy i buty, po czym w ten weekend jak byl u mamy to oczywiscie do mnie sie w ogole nie odzywal caly weekwnd. I co sie okazalo? Byli na zakupach po ciuchy dla niego. A ja caly weekend ryczalam jak glupia a on nawet sie nie odezwal tylko jezdzil po sklepach z mamusia. Jestem taka wkuta na niego. Ale o dziwo dzisiaj sie nie odezwal do mnie

Gość gość
dobrze ze nie dalas sie namowic

Gość anonimowaMagdalena
To że nie wydzwania codziennie to normalne u faceta. Oni działają mniej emocjonalnie. Co nie znaczy, że im nie zależy. Wiem bo sama się już przekonałam. Jestem pewna, że ta rozłąka dała mu dużo do myślenia. Może jednak daj mu drugą szanse. Ale tak powoli. Nie wprowadzaj się do niego. Spotykajcie się na neutralnym gruncie i tyle. Musi wiedzieć, że nie jego własnością. Masz swoje zdanie i swoje uczucia. A co do mieszkania to na Twoim miejscu zrobiłabym tak- miałabym gdzieś kto i jak je urządza. Mieszkała tam normalnie ale ani złotówki się nie dołożyła. No i oczywiście oszczędzałabym jak tylko się da na coś swojego. x x x I jeszcze jedna sprawa, na takie zaczepki jak "złe" ścielenie łóżka czy "źle" posprzątane, ja u swojej teściowej reagowałam bez żadnej złości. Po prostu oznajmiałam tylko- "No dobrze, zrobisz to oczywiście lepiej więc ja tam swoich łapek wkładać nie będę". Uwierz robiłam tak i teraz nikt nie śmie mi zwrócić uwagę że coś robię nie tak. Bo teściowej wcale nie chcę się sprzątać po mnie. Ale zaczepka musi być. I czy nie wygodniej by Ci było będąc u niej w gościach, że ona po Tobie sprząta :P Pozdrawiam, trzymaj się ciepło i nie daj się:)

Gość gość
po jej wypowiedziach , nie jestem zdziwiona ,że ją traktują jak g****o.Roszczeniowa eks stu- DĘTKA :D od dmuchania.Tak idiotycznej prowokacji dawno tu nie było.Dobrze się bawisz milenko wymyślając nowy odcinek trudnych spraw?Co jutro :hasło ja brzoza ,ja brzoza, odzew?

Tak duzo sie wydarzylo w ostatnim czasie. Nie wiem co on sobie mysli bo wcale nie jest wylewny. Pisze tylko ze mnie kocha. Tez jest znerwicowany jak ja ale kto by nie byl

Gość gość
autorko co u Cb ?

Gość gość
Niewiarygodne, że są na świecie jeszcze takie durne baby jak Ty, które nie mają nic do powiedzenia i stają się pomiotłami swojego faceta i jego pierdolniętej mamusi. Trochę pewności siebie kobieto, miej gram oleju w głowie i kopnij go w dupę dopóki niewiele was łączy. Niech sobie mamusię posuwa, skoro taki dobry synek. Zdenerwowałam się.