Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co można przygotować na stanowisko reklamowe na pikniku?

Polecane posty

Gość gość

Moja firma będzie miała małe stanowisko na pikniku rodzinnym, organizowanym przez spółdzielnię mieszkaniową. Będzie to forma reklamy firmy. Moim zadaniem jest przygotować materiały dotyczące firmy i drobne prezenty ... i tu jest problem. Nie mogę zamówić cukierków firmowych bo będzie za drogo i przede wszystkim za duża ilość, więc musi być bez tego. Muszę znaleźć rozwiązanie. Co mogłabym położyć na naszym stanowisku (oprócz ulotek firmowych), żeby można było rozdawać dzieciakom, żeby było związane z firmą, a żeby nie wyszło za drogo?

Gość gość
U nas rozdawali gadzety firmowe, dlugopisy, smycze, kubki

Gość edek1987
No w reklamę zawsze trzeba zainwestować ;/ bo tak bez poniesienia kosztów to się nie da... A świetną formą reklamy są zawsze długopisy, smycze, kubki lub nawet zabawki: http://www.extrema.com.pl/o,4,89,zabawki-miski-gry-dla-dzieci.html - to zawsze cieszy dzieciaki. Firma Extrema ma bardzo korzystne ceny.

Gość gość
pewnie też przydadzą się stojaki reklamowe takie jak tutaj - www.galmet.waw.pl - zawsze będzie lepiej będzie prezentował się promowany na takim pikniku firmowym towar.

Gość gość
moze koszulki? www.maroka.pl => oni robia gadzety, wiec moze tam sie zglos

Gość guralekk
Już od dawna korzystam z usług i firmy Oficyna 97 i ze względu na jakość, terminowość oraz cenę mogę ją polecić. Najczęściej wybieram kompleksową usługę, która obejmuje projekt i produkcję i póki co nie miałem jeszcze większych zastrzeżeń. Jak jesteś zainteresowany to możesz sprawdzić ofertę na stronie pod adresem www.oficyna97.pl.

Gość Kataszynka
Warto dobrze się przygotować, bo przecież takie stanowisko może zrobić bardzo pozytywną robotę dla wizerunku Waszej firmy. Najlepiej zajrzyjcie do http://www.kreatorreklamy.com.pl/?id=22 bo oni profesjonalnie zajmują się takimi rzeczami. Na pewno trafią w gust Wasz i Waszych klientów.

Gość kingssss
Ekspozytorów najczęściej używam do podkreślenia promocji w sklepie. Ustawiam je najczęściej przy wejściu do sklepu razem z hostessą, która prowadzi degustacje i odpowiada na pytania. Zauważyłem, że największe zainteresowanie mam ekspozytorami w nietypowych kształtach. Dwa razy już rozbudowane ekspozycje zamawiałem przez markę http://oficyna97.pl. Bardzo dobrze sprawdziły się domki na słodycze, i dwustronne regały do prezentacji luksusowych alkoholi. Mam też od nich kilka większych tekturowych boksów na produkty nieposortowane, że klient sobie może sam wybierać, czym jest zainteresowany. Karton jest wytrzymały, a jednocześnie tani. Na życzenie można wzmocnić lub połączyć kilka rodzajów ekspozycji. Ogólnie tylko wyobraźnia ogranicza człowieka przy zamówieniu :)

Gość gość
Mam sklep stacjonarny i internetowy z butami sportowymi i akcesoriami dla biegaczy. Zainwestowałem w jeden duży kosz na „promocyjną drobnicę” i w potykacz reklamowy, dość duży w kształcie biegacza od www.oficyna97.pl . To mój znak rozpoznawczy teraz. Potykacz wystawiam przed drzwiami, a czasami zabieram ze sobą na różne akcje marketingowe. Zależy, jak się trafi w okolicy. Jak chcesz dobrze zaprojektowany potykacz to polecam panów z Oficyny.

Ja kiedyś zamawiałam takie materiały reklamowe w tej drukarni https://www.prograf24.pl/oferta. Pracownicy mają bardzio ciekawe pomysły i oprócz takich gadzetów można u nich zamówić takie rzeczy jak : plakaty wielkoformatowe, wizytówki, zaproszenia wykonane metodą offesową, foldery, broszury ,które są wykonane metodą cyfrową. W drukarni oferują też druki typy OUTDOOR - druk na płytach PCV flexi, twarde, spienione, Dilbond, Hips, Stadur, folie monomeryczne, folie wylewane, billboardy.

Gość gość
Prowadzę sklep z artykułami dla kierowców. Mam ekspozytor kartonowy z haczykami, na których wieszam różne zapachy i testery. Fajnie schodzi i nawet przy niewielkiej marży da się zarobić. Ekspozytor właściwie sam sprzedaje. Żaden pracownik nie obsługuje. Tylko od czasu do czasu zmieniam układ zapachów i wprowadzam nowości. Korzystałem z pomocy Oficyny 97, mają naprawdę niezłych konstruktorów standów reklamowych.

Gość gość
mi się bardzo podobają ekspozytory reklamowe, w atrakcyjnych cenach znajdziesz na www.gelmetbis.pl

Gość gość
jak wyżej polecam oficyna 97 ostatnio wykonali dla nas bardzo ładne stojaki reklamowe

Gość Magda

Najlepiej sie z firma zajmujaca sie tym skontaktowac, my wystawialismy sie w amsterdamie i robili dla nas stoiska goscie z neomessis, fajne!

Gość Kinia44
23 godziny temu, Gość Magda napisał:

Najlepiej sie z firma zajmujaca sie tym skontaktowac, my wystawialismy sie w amsterdamie i robili dla nas stoiska goscie z neomessis, fajne!

neomesse mysle 😄 tzn na pewno o nich Ci chodzilo, sa swietni!

Gość gość01

Polecam Neomesse, mega profesjonalna firma, widzę że nie tylko my zadowoleni  z ich pracyXD