Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajniak09

Nuda równa sie Masturbacja?

Polecane posty

Gość Tajniak09

Mam problem... Przyjechalem na Ślask nieznam nikogo mam mieszkanie mieszkam w nim sam..na poczatku spoko rano praca potem cos porobic poskrecac szafki poukladac .. proste czynosci jak sie wprowadzi do pustego mieszkania..I od Tygodna mi sie nudzi tylko internet tv i MASTURBACJA....Niemam co robic ''wale konia''.. i tak przez cale popoludnia po 4 razy dochodze .. zaczynam o 17 koncze o 22 ide spac wstaje o 6 ide do pracy wracam o 16 i od 17 znowu i tak caly czas od tygodnia..

Gość gość
znajdz cos na drugi etat

Gość Tajniak09
dzieki :)

Gość Pure nude
Mam to samo tylko jestem kobietą. Nudzę się i potrafię masturbować się po 5 godzin wydłużając- powstrzymując jak najdłużej dojście do orgazmu a potem od nowa. I tak co najmniej 4 orgazmy. I codziennie tak samo.

Jejeje;) wybaczcie ze sie smieje ale lepiej chyba ze macie prace con i ochote bo kiedy nie ma pracy i dachu nad glowa to i ochota pozal sie panie! A swoja droga to musicie sie naprawde nudzic skoro nie chce wam sie nikogo znalezc leniuchy

Gość Tajniak09
Pure nude podaj moze @ porozmawiamy?...Niby tak masz racje mam dach nad głowa i wgl jest ok .. ale nuda dalej jest .. gdzie kogos poznam pujde do baru ii zagadam czesc jestem tu nowy napijesz sie zemna??