Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bartek tyczkowski

jak poznać atrakcyjną dziewczynę

Polecane posty

Gość bartek tyczkowski

witam, nie wiem wogóle co tu się robi tak naprawdę, ogólnie mam problem, który mnie wyniszcza, mam 28 lat i cały czas jestem sam, oczywiście ma na to wpływ wiele rzeczy, mam niską samoocene, brakuje mi wiary w siebie, jestem nieśmiały, ciężko mi się przełamać, no i chciałbym mieć dziewczynę, która naprawdę mi się podoba, a do takich nawet nie ma opcji żebym podszedł, jeśli już poznaje jakieś to, kurcze sorry, niezbyt ładne, grube itd, wiem ze to też źle o mnie świadczy, ale jestem zdrowym chłopakiem, i mam spore potrzeby, nie radzę sobie z tym, cały czas myślę o seksie, pewnie dlatego ze jestem sam, mówie czasem kogoś poznam, ale nic z tego nie wychodzi, często też jeżdżę do prostytutek na "laske" ale to nie spełnia moich potrzeb, co zrobić żeby ładna dziewczyna się mną zainteresowała. znajome mówią ze jestem przystojny, chudy ale przystojny, pracuje, zarabiam,

Gość gość
Zalosne ścierwo. Szikasz dziewczyny i to ladnej zeby miec seks za darmo - powienien ci kvtas odpasc zaklamany f/iucie

Gość gość
ty nie masz sporych potrzeb tylko mozg w rozporku

Gość gość
ile zarabiasz?

Odwiedzanie dziffek dyskwalifikuje cię u większości normalnych lasek. Ja bym na ciebie nawet nie spojrzała. Fuj.