Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majja88

ból po seksie analnym pomocy

Polecane posty

Gość majja88

Wczoraj trochę za dużo wypiliśmy z mężem i on się strasznie napalił. Wiedział że mam @ ale tak mnie prosił o cokolwiek że dałam się ponieść i nie wiem co mi odbiło ale sam zaproponowałam żeby wszedł w moją pupę. Robilśmy to już wcześniej ale nigdy po alko. Mąż się bardzo na to nakręcił a ja też miałam ochotę. Alkohol też zroobił swoke i było dosyć ostro. Znieczulona alkoholem dopiero dzisiaj poczułam komsekwencje. Zwieracz ma jakiś spuchnięty i strasznie boli mnie brzuch. Dodatkowo jeszcze okres ale nigdy mnie tak brzuch nie bolał. Nie wiem co zrobić. Może któraś z was wie jak można chociaż trochę to złagodzić i jak?

Gość gość
wszedl pewnie na sucho i cie podrazil w srodku, musisz poczekac, przejdzie ci

Gość gość
a na starosc bedziesz pieluch dla starych raszpli uzywala bo bedziesz popuszczac kal, rob tak dalej, bardzo madrze robisz, brawo

Gość majja88
Szczerze przyznam że nie pamiętam. Byłam już mocmo pijana. Ale jestem głupia, sama to zaproponowałam. Od rana cały czas boli. Ile to może tak trzymać. Załatwić się normalnie nie mogę.

Gość gość
No to sobie dogodziłaś. Po co ci to było? A tyłek poboli i przejdzie. Po prostu masz tam wszystko podrażnione.

Gość gość
poboli dzień najwyżej dwa, a na drugi raz zanim dasz deupey będziesz pamiętać o ekstra nawilżeniu i przygotowaniu - rozluźnieniu - nie wystarczy deupesko mocno wypiąć. Nawet po pijaku dupcia na dobieranie reaguje odruchowym zaciskaniem. Potem boli. Trzeba ją oswoić, przygotować na wtargnięcie penisa. My to nazywamy, że trzeba ją zdeprawować, żeby była ulegle otwarta, miękka. Wtedy nie ma bólu na drugi dzień.

Gość gość
Idiotka. Więcej pij to wogóle nie usiądziesz na dupsku. Żal

Gość majja88
Proszę was, nie nabijajcie się ze mnie. To wcale nie jest śmieszne. Nie mogę normalnie chodzić ani siedzieć. To na prawdę boli. Wczoraj nic nie czułam, dopiro dzisiaj. Mam nadzieję że to samo przejdzie bo nie wyobrażam sobie iść do lekarza. Co ja niby miała bym powiedzieć?

Gość gość
to nie nabijanie, prawie każda zanim się nauczy pocierpi skutki takiej nieuwagi jak ty. Z pewnością przyda się uświadomić faceta, żeby się trochę bardziej postarał a nie tylko upił i wykorzystał uległość.

Gość gość
Ja też ta kiedyś miałam. Chłopak za mocno to zrobił. Na następny dzień przeszło. A mężulek pewnie zadowolony?Jeszcze sama z tym wyjechałaś. Powinien cię na rrękach nosić, za to że mu rak dogadzasz. Faceci bardzo lubią w dupkę. Miałam pięciu i każdy skakał z radości jak mógł to zrobić.

Gość gość
Ja to bym tką żonkę na rękach nosił i nie tylko. I delikatnie vym to robił a nie na chama. Dlaczego kobiety wolą butali od normalnych facetów.

Gość gość
Nic ci nie będzie. Trochę poboli i tyle. Masz nauczkę na przyszłość.