Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nieregularny okres

Polecane posty

Gość gość

Czy niektore kobiety moga miec przez cale swoje zycie nieregularny okres? Ja juz nawet nie licze dni, bo wiem, ze to nic nie da, nie martwie sie tez ze moge byc w ciazy bo nie wspolzyje wiec nie przeraza mnie to tak bardzo. Jestem o to spokojna tyle ze jest to udreka bo nie wiem kiedy te dni nadejda i co moze byc nie tak. Od zawsze mialam nieregularny okres, czasem przez 2, 3 miesiace okresu nie mialam, a potem sie on pojawial.

Gość gość
a nie pomyślałaś o wizycie u ginekologa?

Gość gość
Zadna z pan nie miala takiego problemu?

Gość gość
No właśnie nie pomyslalas o wizycie u lekarza? No ja tego nie pojmuje nie masz okresu 2-3 miesiące i cię to nie martwi? Jeju:-( porazka:-(

Gość gość
a ile masz lat bo jeszcze przed 30 to normalne jest ponoć wszystko się reguluje po urodzeniu pierwszego dziecka

Gość gość
co Ty bredzisz? cykle mogę być nieregularne max do 5 (choć to i tak za długo) lat od pierwszej miesiączki, potem należy to leczyć, ponieważ przyczyn może być wiele, pierwsze lepsze z brzegu to pco, hashimoto, niedoczynnośc tarczycy, jak nie masz o czymś pojęcia, to nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo może to mieć dla nich poważne konsekwencje

Gość gość
Pomyslalam, ale nie pojde, bo nie czuje sie kobieta. Zreszta, az tak niezalezy mi na swoim zdrowiu, by chodzic z tym lekarza, mysle poprostu, ze moze daloby sie cos zdzialac samemu w tej kwesti.

Gość gość
Jestem tuz po osiagnieciu pelnoletnosci

Gość gość
jesteś kompletnie niepoważna, no ale to twoje zdrowie, sama nic nie zdziałasz

Gość gość
Moze to byc na tle nerwowym? Pewnie mam cos z hormonami, bo czasami zdarzaja sie pojawiac wloski na brodzie czy na szyi, mam tez tradzik, ktory sie pojawia w najmniej spodziewanym momencie,a potem znika.

Gość gość
no to do lekarza w podskokach bo to albo tarczyca albo hashimoto właśnie!!!

Gość gość
"Jestem tuz po osiagnieciu pelnoletnosci" x x dziecko to znaczy że wszystko jest ok bo twój organizm się jeszcze rozwija nie gadajcie głupot bo lekarz by przepisał tabletki anty a to jeszcze gorsze jest dla organizmu

Gość gość
to Ty nie gadaj głupot, bo nie tylko tabletki anty lekarz przepisuje, a dziewczyna ma ewidentny problem, o którym świadczy choćby owłosienie w nietypowych miejscach