Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka Natura Ojciec Czas

Wasze dzisiejsze posiłki bo ja dzisiaj miałam i będę miała

Polecane posty

10:00 - Śniadanie: chleb z masłem czekoladowym, herbata, kawa, sok pomarańczowy i kilo mandarynek Teraz będzie obiad: kotlet schabowy,ziemniaki buraczki a na deser sernik na zimo a na kolację kiełbaska smażona z cebulką.

Gość gość
kogo to obchodzi ?

Gość gość
miażdżycę masz jak w banku

Gość gość
Nie masz co robić??? Kogo to interesuje co zresz?! Do nauki zabierz się, to lepiej zrobisz!

Gość gość
sniadanie: upieklam bulke, posmarowalam ja maslem i polozylam plaster sera masdamer i pomidora obiad: pieczone w folii udka z kurczaka, do tego krokiety, sos zaziki i ogorki z miodem ze sloika od babci ;) kolacja: pewnie znowu pieczona bulka, moze z pasta makrelowa, jeszcze nie wiem..

Gość gość
Rano sandwicz zapiekany z serem i salami. Pozniej kawalek torta jablko zupa pomidorowa placek po wegiersku z zestawem surowe kawa plus m&m na deser na kolacje beda cieple bulki z piekarnika z twarogiem. Do tej pory 2 lampki czerwonego wina

Gość gość
Rano: szklanka wody, trzy łyżki jogurtu z płatkami owsianymi Po śniadaniu :połówka jabłka i late Obiad :sałatka polana sosem sojowym, a na deser ta druga połówka jabłka i ciastko owsiane domowej roboty :) Kolacji nie jadam. I dzisiaj to już chyba 3 gumy wyżułam ;)

Gość gość
Śniadanie - naleśniki Obiad - rosół, ryba z ziemniakami i surówką Deser - Kopiec kreta (takie ciasto jakby ktoś nie wiedział) Kolacja - jeszcze nie wiem :D :D :D

Gość gość
Śniadanie: 2 piwa Lech Obiad: 075 Absolut Kolacja: 2 piwa Lech i skocze jeszcze po małpę cytrynówki