Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uratowałam przyjaciółce etat bzykając się z jej szefem ;)

Polecane posty

Gość gość

Mieszkamy w dużym mieście, praca jest atrakcyjna, ale szef to zwykły *****cz, krótko mówiąc jak mu nie dasz przed przed wypłatą, to na kolejną nie masz co liczyć. Jest kilka starszych babek co już swoje chyba odbębniły i mają spokój, ale nowa każda musi testy u szefa zaliczyć. Koleżanka niedawno wyszła za mąż i nie bardzo zainteresowana szefem ale za to pensją jak najbardziej, a tu ultimatum - albo dajesz albo wylatujesz. Fajnie co? Wypiłyśmy winko i złożyłam swoje cv następnego dnia, oczywiście przyjęta bo wygląd mam ten co szefa kręci. W czwartek zrobiliśmy sobie z szefem ten pierwszy raz, w piątek nie było go w pracy, ciekawe czy w poniedziałek przyjdzie ;) Nawet powiem że niezły jest, ale temperament jednak ja mam większy :D

Gość gość
jak dostać pracę w ten sposób? jestem młoda, podobno atrakcyjna ale jak nie znajdę pracy to będę musiała wyjechać za granice a nie po to studiowałam

Gość gość
Ja też studiowałam i co z tego? Albo pracy brak w zawodzie albo za g*******e pieniądze coś innego możesz robić, sprzedawać hamburgery chcesz bo masz studia, a nie masz doświadczenia? Nie lubię mobbingu, ale celowo to zrobiłam i zobaczymy co dalej będzie, jak na razie szef dostał po lędźwiach, jak się rozkręce, zażądam podwójnej pensji.

Gość gość
ale jak to zrobiłaś? jak dostać dobrą pracę za seks?

Gość gość
Nie rozumiesz? Moja przyjaciółka dostała tą pracę bo akurat miała farta, ktoś poważnie zachorował, zwolnił się etat i miała odpowiednie kwalifikacje bo pracowala w filii tej firmy za znacznie mniejsze pieniądze, ale wykazała się i poszła w górę. Problem z tym, że ona nie chce sie bzykać z szefem i dał jasno do zrozumienia że wróci tam skąd przyszła, więc uzgodniłyśmy ze pójdę na wabia i sama mnie tam wkręciła chociaż w ogóle nie mam kwalifikacji. Ale się gościu złapał na haczyk i robię tam co popadnie, za to zgadzam się na seks, dzięki czemu obie mamy nieźle płatną pracę.

Gość gość
Akurat niewypał z tą żoną bo jest rozwiedziony, dlatego wszystkie pracownice po kolei bzyka.

Gość gość
szkoda, że ja tak nie mam :( trafiałam tylko na gołodupców, którzy chcieli ****** za kłamstwa o milości, a jak chcę znaleźć pracę to żaden pseudo facet się nie wykaże

Gość gość
no wiesz... nie wszystkie lubią dawać szefowi, a jak jest obleśny?

Gość gość
wszystko to niż obleśna praca za granicą przy sprzątaniu albo coś w tym stylu. polski dyplom jest nieważny na zachodzie, a jeśli skończyło się coś związanego z polską to już w ogóle mogiła

Gość gość
Akurat szef nie jest specjalnie obleśny jeśli chodzi o wygląd, coś koło 50ki jest, ale nieźle wygląda, obleśny ma raczej charakter bo aż mu piana w kącikach ust się zbiera jak rozmawia z atrakcyjną laską.

Gość Jakie to żenujące
Nie trafil na odpowiednią osobę.Ja bym go załatwiła że straciłby firme bardzo szybko! Nagrała bym wszystko i dała do mediów.Na bank musiał by zwinąć swój interes.Ten w portkach i firmę.

Gość gość
i kilkadziesiąt osób straciłoby pracę

Gość gość
ile zarabiasz na tej pracy?

Gość gość
kurde, gdzie zdobyć taką pracę? twierdzisz, ze całkiem nieźle płatna, w dużym mieście, szef nieźle wygląda...