Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 20 lat a moj facet 32

Polecane posty

Gość gość

kazdy mowi mi ze on prawdopodobnie nigdy nie bedzie traktowal mnie jak kobiete bo jestem dla niego za mloda. wbrew pozorom to ja jestem tą bardziej odpowiedzialną i dojrzalą osoba w tym zwiazku. czy myslicie, ze to nie ma sensu?

Gość gość
nie ma sensu bo każdy facet zdradza - nie ma znaczenia czy to równieśnik czy starszy. jak jesteś naiwna to rozkładaj nogi za kłamstwa o związku

Gość gość
Ciezko jest powiedziec cos tylko na podstawie cyferek

Gość gość
Wielu 30latków ma dojrzałość na poziomie dziecka, więc tu może jesteście dopasowani. Kto tam wie, ja tu niczego nie przekreślam i niczego nie krytykuje.

Gość gość
ogolnie obracam sie w gronie duzo starszych osob. pracuje z ludzmi w wieku 30-60 lat i rownoczesnie sa oni moimi dobrymi znajomymi. ja sama nie widze roznicy wieku, ale zyczliwy ludzie mnie uswiadamiaja, ze to nie ma sensu ze wzgledu na wiek.

Gość Daniellos
Luz. Dwanaście lat jest dobrą różnicą. Facet w wieku 32 lat myśli już o ustatkowaniu się i założeniu rodziny, a nie dymaniu lasek na prawo i lewo.

Gość nabuchodonozorV
nie ma sensu. w życiu nie związałabym się z 12 lat starszym capem, któremu odpowiedzialność jest obca. ale najwidoczniej tylko na takiego zasługujesz. młoda i naiwna +dorosły gówniarz, któremu zależy tylko na twojej d***e. pogratulować🖐️)

Gość gość
Uważam że za stary dla Ciebie. Jakby był jak się należy to by szukał sobie 27-32 latki a nie takiej młodziutkiej jak ty. Mysle że tacy goście są niedojrzali, lecą na mlode ciało, choć sami nie są juz najmlodsi no ale oni sie uważają za pieknych i mlodych a 30 latka dla nich za stara. Aha i jeszcze myślę że on cie ma do sexu i dlatego sobie poszukal sporo mlodszej bo taka nie chce jeszcze rodziny zakładać i można ją dymac bez obaw że bedzie chciala pierścionek bo w koncu ma dopiero 20 lat i jest strasznie naiwna. Ale to twoja sprawa, skoro taki c***asuje, ciekawe ile już bylych porzucil bo mu sie znudzily, chcialy sie żenić a on nie chcial. Wiec wziął sobie nastolatke bo taka do wyra bedzie dobra a na ślub za mloda, jemu to pasuje bo to niedojrzaly koles

Gość gość
Mam 28 lat i od 10 lat wyglądam niemal tak samo. Doszło mi więcej włosów na klacie, ramionach i udach, ale twarz nadal ta licealna. Moja dziewczyna ma 18 lat i wyglądamy razem jakbyśmy szli do jednej klasy.

Gość gość
Daniellos wlasnie że nie masz racji. On mysli o dymaniu i dlatego sobie poszukal nastolatke niemal, bo taka za mloda na ślub, uczy sie jeszcze. Jakby chcial zakladac rodzine to by sobie poszukal 27-32 latki, ktora ma juz prace, wykształcenie. A on takiej nie chce bo sie boi slubu, on chce dymac bez zobowiązań. Ale moge sie mylic. Jesli sie z toba ozeni tzn ze jednak jest wartosciowy i nie mam racji CZAS POKAŻE

Gość gość
on jest naprawde przystojny i wygląda na mniej niz 27 lat. Ja- niezbyt urodziwa. trkatuje mnie jak księzniczke, nie uprawiamy seksu, jestesmy razem od 2 miesiecy. nigdy nie nalega na nic. i źle sie wyrazilam. on nie jest nieodpowiedzialny, ale ja jestem za bardzo powazna. moze lwlasnie dlatego moje kolezanki nie maja 20 lat a 40..

Gość gość
czy wy potraficie czytac ze zrpzumieniem? mam prace, zarabiam na siebie, mieszkam sama, pracujemy razem, tam sie poznalismy.

Gość gość
Hehe nie rozsmieszaj mnie. Stary smierdzacy 28 letni cap uważający że wygląda na 18 latka... na ryju zmarszczki, zakola, żółte zęby ale on się uważa za ósmy cud swiata. Radze ci kupić sobie dobre lustro albo iść do okulisty żenujący ru/chaczu naiwnych 18 latek.

Gość gość
Ale p*********e. Każdy jest inny. W rodzinie mam takie pary, że mąż jest starszy o 12 lat i dobrze żyją...

Gość gość
12 lat ok, ale jesli ona ma 30 a on 42 a nie 20 i 32. jesli szukasz przygody- ok, jesli czegos powaznego- lepiej to zakoncz juz teraz

Gość gość
nie wiem jaki masz problem. skoro tobie jest dobrz,e co cie obchodzi opinia innych ludzi? ciesz sie zwiazkiem, a sama zobaczysz co z tego wyniknie

Gość gość
Obecnie sama poluję na faceta 12 lat starszego ja mam 23 lata. Problem tylko w tym, że jest trudno osiągalny i nie wiem jak się za niego zabrać.

Gość gość
ja mam 19 lat a mój facet 34. Nie interesuje nieco inni o tym myślą. On jednak chce się ustatkowac, co nie jest mi na ręke.

Gość gość
Tylko Ty znasz odpowiedz na to pytanie. :) Bo tylko Ty wiesz co do niego czujesz, jak czujesz sie w jego towarzystwie itd. Wiek nie ma znaczenia. A 12 lat nie jest zadna "wielka roznica".