Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obuwie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chcę otworzyć mini sklep z butami, kurtkami i koszulami na bazarku. Miasto w którym chcę otworzyć ten sklep ma ok 90tyś mieszkańców. Co prawda są na tym bazarku już takie sklepiki ale mają ceny dość wysokie i jak patrzę po cenach w hurtowniach to zarabiają np na kurtce ok 80zł-100zł... Ja trochę inaczej bym to robił, poprostu niższe ceny. Wynajem takiego mini sklepiku to 500zł miesięcznie do tego dojdzie światło czyli 200-300zł no oczywiście mój ZUS ok 1000zł no i coś żeby i dla mnie zostało. Starałbym ściągać się coś na topie i takiego czego nie ma na innych stanowiskach. Patrzyłem ceny butów w hurtowni to już w miarę ciiekawe można kupic ok 30zł max 40. Ja do tego bym naliczał sobie marże ok 20zł, na kurtkach trochę więcej na koszulach podobnie jak na butach. Licząc, że sprzedam 2 kurtki dziennie (z kurtki zostanie mi 40zł) z 8 par butów i ze 2 koszule daje m ito zysk Byłoby to otwarte od pon do piatku od 8 do 19 i w soboty od 9 do 16. Licząc średnio zysk 120zł dziennie to ok 250zł czyli na miesiąc ;ok 6tyś odliczyć opłaty to ok 3 tyś mi zostaje na rękę a jak dla mnie to dużo kasy jest. Podpowiedzcie czy pchać się w takie coś? O czym zapomniałem jeszcze co jest do opłacenia?

Gość gość
zysk dziennie 250zł nie 120 mała poprawka

Gość gość
gościu, masz stragan obok Paździocha? poza tym prawiczku to jest forum dla kobiet

Gość gość
tak mam i sprzedaje ferdkowi mocnego fula z pod lady... i co z tego ze to forum jest dla kobiet, własnie kobiety takie interesy przewaznie prowadza i dlatego pytam ich