Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiula24

przyszłe mamy xxl,

Polecane posty

Gość misiula24

hej dziewczynki już kiedyś na początku mojej ciąży zakładałam podobny wątek ale umarł po nie przyjemnych komentarzach. Mam nadzieję że tym razem przetrwa o ile macie ochote popisać o sobie , o troskach zmartwieniach i dolegliwościach jak i o przyjemnych i miłych rzeczach. chciałabym też poznać wasze historie może znajdziemy tu przyjaciół i wspólny język. To może zacznę od swojej historii związanej z macierzyństwem i nadwagą. Mam 25 lat jestem w 33 tyg ciąży noszę pod serduszkiem synka. 5 lat temu urodziłam synka i przez ciążę dużo przytyłam bo prawie 30 kg moja waga przed pierwszą ciążą to 55 a przed zajściem w obecną 74. Bałam się trochę że przez tą wagę bede mieć problemy i że bedzie mi ciężo ale jestem mile zaskoczna bo jak do tej pory jest wszystko ok . No wiadomo są dolegliwoci typu zgaga, uczucie ciężkośc****arcie n pęcherz, bóle kręgsłupa ale to chyba normalne w ciąży, Rozwiązanie mam 9 listopada narazie mam 10 kg do przodu nie jest tak zle myślalam ze bedzie gorzej. Piszcie coś o sobie pozdrawiam

Hej :) ja urodzilam 8 mies temu. Zaszlam w ciaze z waga startowa 70kg. W ciazy przytylam 25kg w dniu porodu waga 95 kg. Mam 161cm wzrostu wiec mozesz sobie wyobrazic jak wygladalam. Po powrocie ze szpitala bylo na wadze 90kg. Na dzien dzisiejszy waga 70kg ale chce jeszcze 10 -12 kg schudnac. W ciazy jak i zaraz po nie bylam w stanie wejsc na 4 pietro ani nawet buta zawiazac. :) pozdrawiam

Gość gość
Tragedia:O co wy kobiety ze sobą robicie?Autorko od porodu pierwszego dziecka przez 5 lat schudłaś tylko 9 kg??

Gość gość
ja też startuję z wagą 70 kg ale wcale się mamą xxl nie czuję:P bo tego rozmiaru nie noszę/. W poprzedniej ciąży przytyłam 13 kg i mam nadzieję. że teraz będzie podobnie albo mniej. Póki co mdłości mnie tak męczą że schudłam. Ale zamierzam się pilnować i nie szaleć bo wiem, że się da.

Gość gość
Noszę pod serduszkiem synka:O a w głowie sieczkę:O

Gość gość
11.19 twój komentarz niczego nie wnosi, nikogo nie obchodzi, nie o tym jest temat idź na inny i nie zaśmiecaj nam tu jak nie masz niczego do powiedzenia pozdrawiam :)

Gość gość
No odpowiedz dlaczego nie schudłaś przez tyle czasu?

Gość gość
Nie rozumię po co niektórzy się wypowiadają skoro nie mają nic ciekawego do powiedzenia.Niech sobie rozpoczną temat"głupie docinki"i po sprawie

Gość gość
Jak to nie maja nic do powiedzenia?Pytam bo interesuje mnie co stało na przeszkodzie żeby autorka zgubiła 20 kg.5 lat to kawał czasu więc spokojnie dałaby radę.No ale ona nie chce odpowiedzieć:)

Gość gość
hej ja przy wzroście 180 cm ważyłam 90 kg przed ciążą przed porodem 116 kg i co urodziłam naturalnie synek był zdrowy 4500 i 60 cm nie przesadzajcie lekarz też mi powiedział oj za duża ta waga ale co zrobić dodam że w ciąży czułam się świetnie nie powiem bo waga ciążyła ale żyję teraz synek ma rok a ja ważę 88 kg, tydzień po porodzie ważyłam 95kg i nie karmiłam

Gość gość
Ale co cię interesuje JEJ waga? To jej sprawa.

Gość gość
ale co to cię obchodzi kretynko dlaczego nie schudła to jej sprawa może nie każdy chce być pięknym wieszakiem co mu kości widać a ty zapewne 40 kg żywej wagi i się mądrujesz wyglądasz jak patyk nic tylko złamać i w ognisko huehue

Gość gość
No interesuje mnie,interesuje.Może wtedy zrozumiem dlaczego tyle tuczników dookoła:) a fakt,że nie chce odpowiedziec potwierdza,że żarła i żre na potęgę i dlatego jest oblana tłuszczem

Gość misiula24
dziękuje że się odezwałyście Efcyk jestem pod wrażeniem twojego sukcesu gratuluję życzę powodzenia. Ja szybko się meczę ale i tak sobie daje rade w domu mam remont kuchni pracy co nie miara, ostatnio okna wymyłam i nie jest tak zle bo wszysko ogarniam kuchnia na dole ieszkamy u góry i tak latem po schodach kilka razy dziennie, dopiero wieczorami czuję zmęczeniE. ale po porodzie biorę się za siebie. i chciałabym mieć takie efekty jak ty. Proszę jeśli ktoś ma takie głupie kom wpisywać niech się nie odzywa nie proszony.

Gość misiula24
nie odpowiadam na głupie docinki bo takich ludzi należy ignorować. Widze że chcecie normalnym ludziom zepsuć temat dla własnej uciechy i kto tu ma sieczke w głowie.

Hej dziewczyny, sorki że Wam wejdę w rozmowę ale jestem tegoroczną styczniówką i nie tak dawno temu przeżywałam to co Wy teraz :) Obecnie mam rozmiar 44 ale pod koniec ciąży było 52 Gdyby któraś z Was szukała wyprawki dla dziewczynki w bardzo dobrym stanie to zapraszam na moją aukcję, 51 elem. Użytkownik Allegro: alexandra1978 Mam też nieużywane jednorazowe majtki poporodowe XL z Babyono i duże płaszcze ciążowe jeden mało używany a drugi wcale nieużywany bo praktycznie nie mieliśmy zimy. Płaszcze jesienny i zimowy z Bonprix. Mam też masę innych rzeczy dla niemowlaczka z braku czasu jeszcze nie wystawionych ale jak coś potrzebujecie to piszcie, na pewno się dogadamy :)

Gość gość
Spadaj na aerobic naciągaczko!