Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jakis problem ?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio wyczytalem ze faceci ktorzy czesto zmieniaja dziewczyny w lozku sa malo pewni siebie i byc moze maja jakies ukryte kompleksy. I tak sie zastanawialem nad tym bo ja tez tak robie. Czesto uprawiam sex z roznymi nowo poznanymi kobietami a takze ze starymi kolezankami ze szkoly etc. I w sumie po dluzszym namysle stwierdzam ze brak mi pewnosci siebie i mam kompleks np malego penisa (tylko 14 cm). Co powinienem zrobic w tej sutuacji ?

Gość gośćafowa
I z powodu tak małego penisa nie wstydzisz się tak często zmieniać partnerek? Ja na twoim miejscu trzymałabym się tylko jednej, a nie sypiałabym z innymi ze wstydu. No bo siuśka jakby brak.

Gość gość
No wlasnie nie wstydze sie. Jestem dobry w lozku i kobiety z ktorymi sypiam sa zadowolone zawsze. I nie sa to numerki na jedna noc. Czesto uprawiam sex z tymi samymi kobietami a do tego poznaje nowe i proces zaczyna sie od nowa. Ale z tego co czytalem jest to wynik braku pewnosci siebie i byc moze kompleksow.

Gość gość
Łatwiej zmienić, niż wykazać się kreatywnością.

Gość gość
kreatywnoscia ? co przez to rozumiesz.

Gość gość detergent
up up

Gość gość
to ze jestes niedojrzalym malym takim sukinsynkiem co nie wie jak szanowac ni siebie ni kobiety

Gość gość
ta zadowolone 14 cm maly siurek smieszny jestes jak im wierzysz

A co wy k***a z tym siurkami i cm ? Nic nie robicie tylko centymetr i mierzycie. Nie ważne czy wielki czy średni czy mniejszy. Ważne co potrafi, ot i cała filozofia.

Gość gość
"ta zadowolone 14 cm maly siurek smieszny jestes jak im wierzysz " a gdzie ja napisalem ze one mi tak mowily, ze sa zadowolone ? Nigdzie tak nie pisalem. Ale skoro uprawiam z nimi czesto sex i przyzywaja ze mna orgazmy to raczej sa zadowolone. "to ze jestes niedojrzalym malym takim sukinsynkiem co nie wie jak szanowac ni siebie ni kobiety " A czy kobiety ktore ida ze mna do lozka szanuja siebie ? sex to przyjemnosc. Ja lubie to robic z nimi i one ze mna tez wiec w czym problem.