Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula23fc

jak i za ile organizujecie swoje wesela

Polecane posty

Gość asiula23fc

Witam kobietki, chciałam się dowiedzieć jak wyglądają u was przygotowania do wesel?? ile pieniążkow na nie przeznaczacie itp??

5 lat temu całe wesele z poprawinami , wyniosło Nas 32 tyś . Nie wiem jak jest teraz .

Gość ewa i adam
Uroczysty obiad po ślubie w dobrej restauracji dla: my + rodzice + świadkowie z partnerami = 10 osób. KONIEC. Wieczorem wyjeżdżamy na 10 dni na Kanary. Pod koniec października

Gość gość
Przyjecie na 60 osob, swojska gospoda, swietny dj, zarcia od groma, przepyszne cieple posilki, wodki 100butelek, 50 but.win, sukienka uzywana za 700zl. Bez poprawin zabawa do 6. Koszt 15tys. Nasze wesele przeszlo do historii. Dj mowil ze jak zyje takiego wariactwa nie widzial

Gość asiula23fc
Hmm to malutko. My planujemy na 2016 rok jakoś na połowę roku. Z obliczeń wychodzi nam że bedzie ok 100 osob. Sala która nas interesuje ma cene od talerzyka 170-190 zł i poprawiny 40% ceny. I mamy dylemat , co z poprawinami. Za samą salę na wesele by nas wyniosło ok 20 tys, noi poprawiny ok 9 tys> są to sumy nie wyobrażalne dla mnie , nasczęscie obydwoje pracujemy zarabiamy 1900+1600 zł , na jakąś pomoc od rodziców po ok 10 tys tez mozemy liczyć. co sądzicie o takiej sytuacji??

Gość gość
Czy dzielicie jakoś między swoich rodziców wydatki?? czy każy z waszych rodziców jeśli wam poamga daje jakąś określoną kwotę bez znaczenia na co ona zostnie wydana??

Gość Oli

U nas dzieliliśmy na pół, ja z rodzicami załatwialiśmy jedzenie - Catering Arts, a mój mąż salę! No i wiadomo ilością gości też podzieliliśmy się po równo.