Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już mamy jesień. To smutne.

Polecane posty

Gość gość
Mam jesien zycia,tez smutne prawda;-(

Gość gość
A mi niedobrze od wczoraj, mam jakiś slinotok, podwyzszona temperaturę, jestem senna i zmęczona i kluje mnie w podbrzuszu. Smutne.

Gość gość
Pewnie niemytego ciąglaś, i w ciaze zaszlaś przez usta . To straszne:-( ciąza zolądkowa.

Gość gość
mi jest bardziej smutno w drugiej połowie sierpnia na myśl o zbliżającym się końcu lata. Taki mały kryzys wtedy mam, a teraz to już to przejadłam i zaczynam cieszyć się jesienią, przymierzam nowe botki i patrze czy pasują do płaszczyka, za kilka dni zacz a grzać w domku, będzie cieplutko i miło gdy się przyjdzie z chłodu. Lubie noc, więc cieszę się na długie ciemne wieczory. No i tylko czekać kiedy spadnie pierwszy śnieg, wtedy szybko przyjdzie grudzień, święta, sprzątanie i przygotowanie, ubieranie choinki i winko wieczorem pod kocykiem z ukochanym :) Potem sylwester jakoś zleci a potem styczeń ferie, dzieciaki wyjadą, będzie trochę luzu :) luty zleci, marzec to już prawie wiosna, kwiecień i..... maj:) mmmmm mój ulubiony miesiąc.

Gość gość
:-) fajna jesteś. Wyslij chopa za granice. Mam dymion wina na jesienne wieczory:-)

Gość gość
Gość 06.41 jeju daj mi trochę twojego optymizmu

Gość gość
Ludzie dajcie spokój.Ja nie lubię lata..taka duchota że nogi można wyciągnąć.We wrześniu autentycznie poprawia mi się humor.Jesień jest cudna -czuję że żyje.Latem w upały nie mam siły z domu wyjść a teraz inny świat .Mnie nawet deszcz nie przeszkadza.Spójrzcie na tę cudną porę roku przychylniejszym okiem -))))).Pozdrawiam z Dolnego Śląska.

Gość HelaWuuu
Etam smutne. Każda pora roku ma swój urok. Teraz jest przynajmniej idealnie, żeby móc siedzieć przy kominku, czytać książki i pić litrami gorący Celmar z cytryną i miodem. Wieczory idealne <3

Gość jesienny gość
Kocham jesień, idąc dziś rano przez park we mgle wreszcie czułem, że żyje!:classic_cool:

Gość prawictwo pospolite 125
ja nie lubie tej pory roku za krótkie dni i panujące wirusy ..

Gość pijane dziecko we mgle
really? :classic_cool:

Gość Nikuś690
Oj i tak nie jest taka zła bo tak nie leje deszcz

Gość renata86
A ja sie ciesze z jesieni. Przynajmniej nie ma juz burz i zadnych trab powietrznych. W maju byla w mojej okolicy taka. Straszne to bylo.

Gość gość
A ja kocham jesien ;-) Lubie deszcz i te pozne wieczory spedzone przy lampionach z dobra ksiazka w reku. Marze o kominku i takim fajnym stylowym fotelu ;-) Poza tym kupilam sobie fajny plaszcz i nie moglam sie doczekac kiedy go zaprezentuje swiatu. Lato tez lubie, ale tylko wtedy jak mam urlop.