Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci do szkoły do przedszkola a mamy gdzie?

Polecane posty

Gość gość

Ja pracuję na 1/8 etatu czyli kilka godzin tyg. Zarabiam tyle samo co moje pracujące na cały etat koleżanki i koledzy gdyż mam płaconą prowizję od tego co zrobię:) Mam więc mnóstwo wolnego czasu oraz dodatkowe dochody. Zaraz idę na siłownie póżniej do sauny w aquaparku i popływam jeszcze chwilke w basenie na koniec jakuzi . Wrócę zrobię obiadek i odbiorę dzieciaczki. A co robią inne mamy na kafe?

Gość gość
Fajnie, też bym tak chciała :), ale póki co nie mam dzieci, póki co pracuje po 10 h dziennie i się "dorabiam" ;)

Gość gość
siedzą na kafe zaraz po tym jak wrócą z opieki społecznej :D

Gość gość
a w jakim jesteś wieku i czym się zajmujesz? Ja jestem dosyć dobrym grafikiem, więc też mam chytry plan dojścia do takiego trybu pracy kiedy już będziemy mieli dzieci :)

Gość gość
tylko pozazdrościć

Gość gość
Jestem po trzeciej dekadzie Zajmuję się kosmetologią Mam wpływy z inwestycji-maja prywatna inicjatywa.:)

Gość gość
Przepraszam miało być ,,moja prywatna inicjatywa"

Syn chory a ja teraz na L4. A normalnie syn w szkole, a ja pracuje w domu lub co 2 dzień jeżdżę do firmy zawieźć dokumenty.

Gość gość
My właśnie próbujemy się dorabiać, inwestujemy, próbujemy rozkręcać firmę. Boję się tylko że z tego wszystkiego za późno zabierzemy się za dzieci. Jesteśmy u schyłku II dekady ;)