Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd tej hejting Wilka

Polecane posty

Gość gość
Para w gwizdek swietna ocena obiektywna.Wilk to dobry człowiek bo "Jak zobaczę na własne oczy kobietę którą wilk uderzył, to wtedy uwierzę, bo z tego co czytałam gdzieś pisał że nie uderzyłby żadnej kobietyusmiech.gif więc... " Gratulacje. Niektórzy sa bardzo naiwni....

Pokażcie Mój wpis na całym ero od początku Mojej tej bytności że groziłem kobiecie że pierwszy Ja uderzę. Napisałem tylko Gromi że Ja nie akceptuję takiej sytuacji że kobieta nie obrażona prze faceta żeby wyładować na Nim swoją frustrację i poniżyć go uderza go w twarz. Wiec napisałem jej że w takiej sytuacji oddam jej tak samo. Więc żeby trzymała ręce przy Sobie w trakcie naszego spotkania w realu które odbędzie się jeszcze w tym roku jeśli tylko uda się na zgrać z terminami bo Ja Jadę w Bieszczady ale nie wiem czy Gromi będzie wolna w tym czasie

Gość gość
Czego Ty wszystkie zaimki piszesz wielką literą?typu:Mnie,Sobie,Ja,itp To błąd ,pisz poprawnie Wilku.

Gość gość
Prawdziwy facet nie powinien doprowadzac do takiego stanu by kobieta mu groziła a tym bardziej jeszcze grozic że jej odda! Cóż wilku masz juz miano babskiego bokserka czy to cie podoba czy też nie.

Nie mylisz się Wilku, unikam kontaktu z tobą, ale wpisałam się tutaj bo wpienia mnie to co robią tchórze którym brak odwagi by się zalogować. Problem z tobą polega na tym że kompletnie brak ci zdolności interpersonalnych - zero wyczucia, z kim o czym można rozmawiać. Masz niepopularne poglądy z którymi w wielu punktach sama się zgadzam - tylko że, jak napisała ci bodajże Inessa, wybrałeś sobie najgorsze z możliwych miejsce do ich głoszenia. Forum erotyczne dla mnie, i zapewne dla wielu innych użytkowniczek/użytkowników, służy do rozrywki a nie dla dyskusji o historii, patriotyzmie itp.sprawach. Poza tym, zrozum w końcu, żeby przebić się z takimi poglądami, musiałbyś mieć charyzmę co najmniej Wojtka Cejrowskiego albo Korwin-Mikkego. A ty jej nie masz i najprawdopodobniej nigdy nie będziesz miał. Pozdrawiam.

do; Lafirynda Więc unikamy Siebie nawzajem:-) Raz Ci chyba ostro dopowiedziałem jak zaczęłaś Mi wbijać szpilę dotyczącą charakteru Moich wpisów bo uznałem to za przejaw występującej na ERO poprawności politycznej dotyczącej tego o czym można pisać i w jakiej formie więcej spięć między Nami nie pamiętam:-) Więc to wzajemne unikanie chyba nieźle nam wychodzi:-) Tym bardziej cenię Sobie Twoją odwagę jaką się wykazałaś tym wpisem tutaj bo to wymagało odwagi a Ja cenię takie rzeczy:-) Co do Moich zdolności interpersonalnych czyli tzw inteligencji emocjonalnej pozwolę Sobie się nie zgodzić bo mam bardzo wysokie inaczej nie mógłbym wykonywać swojego wolnego zawodu i żyć tak jak żyję pracując 3 dni w tygodniu i realizując swoje l pasje które są dosyć drogie choć nie jestem jakimś bogaczem ale nie narzekam dla Mnie wystarcza:-) Ja nie lubię powierzchownych kontaktów netu dla samego netu. Nawet telefonu nie lubię:-) Lubię spotkania w realu w takich miejscach jak Bacówka i rozmowy w nich jeśli ktoś potrafi się wykazać podobną do Mojej otwartością. Zawodowo muszę pracować z podobnymi do Cibie introwertykami a prywatnie Mój najlepszy przyjaciel jest takim introwertykiem że przy Nim ty jesteś mega ekstrawertyczna:-) Wiem że tacy jak Ty ludzie mogą być po przełamaniu tych pierwszych lodów super wartościowymi ludźmi choć ciężkimi dla Mnie w komunikacji. Bardziej wyczerpuje Mnie Mój przyjaciel oczywiście ale ma inne cechy które Mi bardzo odpowiadają, np mamy prawie identyczny Kodeks Honorowy jakim sie w życiu staramy kierować a to naprawde rzadkość a przyjaźnimi się już 18 lat i tylko On przetrwał najciezsze chwile w Moim zyciu a Ja w jego Ale Moi pacjenci i Mój przyjaciel wyczerpują Mój cały zapas cierpliwości do powolnego nawiązywania latami więzi i przekraczania kolejnych granic prywatności więc z resztą ludzi w tym na ERO odpoczywam i szybko identyfikuję z kim jest Mi po drodze a z kim nie. Z Tobą najwyraźniej nie więc szybko Sobie dałem spokój:-) Chyba ku obopólnemu zadowoleniu:-) Bo byśmy się nawzajem męczyli ze Sobą:-) A po co:-) Dlatego jak widzisz wszystko dąży na moim temacie do tego żeby było jak najmniej reala a jak najwięcej cyklicznych spotkań w realu a ERO tylko jako narzędzie do podtrzymywania kontaktu pomiędzy nimi:-) Jak kiedyś będziesz się strasznie nudzić i bedziesz chciała zrozumiec dlaczego jednak o swietosciach narodowych na ERO to przeczytaj moja chyba wczorajsza odpowiedź do Iness wiem ze Ci nie przekonam ale przynajmniej zrozumiesz Moj punkt widzenia. Co do Cejrowskiego bardzo cenie chcocia w kwestiach tego ze ludzi powinno byc wiecej w niektorych czesciach swiata sie nie nie zgadzam i tak jestesmy przeludniona planeta w niektorych czesciach i dalszy wzrost populacji ludzi w tamtych obszarach bedzie sie wiazal z cywilizowaniem coraz wiekszych obszarow dzikiej przyrody ktorej zostalo tak niewiele tam. Ale np w Polsce moze nas byc spokojnie 80 mln co goraco popieram bo tutaj nie ma miejsca miedzy Niemcami a Rosja na taki sredni narod i mozna spokojnie zrobic to nie niszczac ani jednego wiecej metra dzikiej przyrody wystarczy to co juz jest pod uprawa bo taka jest pojemnosc wyzzywieniowa Polski to termin z lowiectwa bo jak wiesz jestem mysliwym. Co do Korwinna to nie dopowiada Mi jego nie branie pdo uwage ze konkuruja nie tylko poszczegolne firmy miedzy soba ale rownie ostra konkurencja panuje pomiedzy gopodarkami narodowymi bo kazdy chce produkowac to co daje najwiekszy zysk. Po za tym jak dla Mnie nie uwzglednia on potrzeb wspolnoty narodwej w zakresie soldarnosci spolecznej. Ja mam poglady mocno wolnorynkowe ale koncza sie one w momencie gdy wolny rynek niszczy wspolnote narodowa. Czyli np jak jest biedne dziecko to wspolnota narodwa ma obowiazek dac mu na kredy mozliwosc zdobycia wyksztalcenia i utrzymanie w tym czasie ajak zacznie pracowac niech splaca. To jest szerszy problem wolnorynkowcow w Polsce ze nie biora takich rzeczy pod uwade. Bo dla Mnie wolny rynek jest Mniej wazny niz Polska. A to co opiada o Ukrainie to juz kompletny infantylizm i brednie. Taka jak Mawial Pilsudski a za nim Gedroyc nie ma wolnej Polski bez wolnej Ukrainy i wolnej Ukrainy bez wolnej Polski. Ukraina to nasz ostatni bastion przed agresywna Rosja probujaca odbudowac dawne imperium. Ja wiesz Ja uwazam ze woja z Rosja Polski jets pewna i to szybciej niz sie wszystkim wydaje xxx Co do charyzmy i przebicia sie na ERO z pogladami to tez sie nie zgadzam. Ja nie jetem osoba medialna a popularnosc mnie meczy. Ale traktuje to jako swoj obowiazek wobec Polski w kazdej grupie towarzyskie jakiej jestem zaszczepiac pewne ideei zmuszac polakow do myslenia. Bo naprawde stpien infantylizmu Polakow jesli chodzi obezpieczenstwo narodwe Mnie przeraza. Podbnie bylo na kilkadziesiat lat przed zaborami kiedy Polska szlachta doszla do wniosku ze to dobrze ze jestesmy tak slabi militarnie bo nikomu nie zagrazamy wiec nikt nas nie bedzie mial powodu atakowac. Jak to sie skonczylo sama wiesz. Wtym okresie Polska mial 25 000 armii zawodowej znacznie mniejsze Prusy i Szwecja po 150 000 a Rosja ktora po rozbiorach stala sie imperium ale wtedy jeszcze nie byla 300 000. Ale Lafi i tu znowu odwołam sie do swojego doswiadczenia zawodowego nikogo nie jestes wstanie przekonac do tego zeby chcial w obronie Polski ryzykowac zycie. Mozesz tylko zmusic go do myslenia do zadania Sobie trudnych pytan od ktorych ucieka i pokazac mu konsenkwencje jego wyborow a decyzje musi podjac sam. I to własnie na ero i w innych grupach towarzyskich robie. I mam nadzieje ze Ty robisz podobnie bo milosci do Polski nie wolno chowac tylko dla Sibie bo to nie przedwojenna Polska gdzi ta milosc byla oczywistoscia tylko jakis skarlaly moralnie narod dla ktorego Polskosc to obciach a cale poswiecenie dla Polski ma sie sprowadzac do zbierania kup po swoim psie i placenia podatkow. przeciez to sa bzdury z taki nastawieniem u wiekszosci spoleczenstwa nie mamy zadnych szans przetrwac jako wolny narod z wlasnym nie podleglym panstwem. Jak ma sz ochote to zobacz moja dziesiejsza odpowiedz od Iness tam jest drugie 50% tematow tych o seksie ktore sa na moim temacie moze cos cie zainteresuje. I mozesz siw ypowiadac na nie z pozycji swoich pogladow a nie odwolujac sie do swojego zycia prywatnego. Tylko U Mnie na temacie obowiazuje zasada lojalnosci wprzypadku chamskiego ataku na kogokolwiek wiec nie wiem czy to ci odpowiada

Lafi Ja jestem z pokolenia które w kila nocy czytało trylogię Ogniem i Mieczem itp Zostaw Sobie przeczytanie tego jak bedziesz umierała z nudów:-) To jest miła wypowiedź do Ciebie a nie atak. Jeszcze raz dziekuje za odwage jaka sie wykazałaś:-) Powodzenia Moja Ty introwertyczko co takie ostre erotyczne wpisy robisz na ero. Ale Ja juz dawno stwierdziłem ze na ERO rozmawianie o wiezi erotycznej jako fundamencie milosci czy o uczuciach jest 100 razy bardziej intymne niz o seksie analnym czy oralnym z polykiem:-)

Jak chcę poczytać to wyłączam kompa :P A forum służy mi i moim przyjaciołom do rozrywki, a nie do czytania nawiedzonych elaboratów Nie chcesz tego przyjąć do wiadomości - twój problem :P

Lafi Na ERO jest miejsce dla wszystkich większość tematów jest wtakim charakterze jak lubisz a Moj jest jeden inny i taki pozostanie. Place za niego tak samo jak kazdy inny czlonek wspolnoty ERO muszac ogladac te wszystkie durne reklamy ktore sie tu otwieraja a wlasciciel kafe na tym wlasnie zarabia.. Nawet nazwa Mojego tematu Wspolnota Polska Nocy Kupały jest taka ze kazdy wie na co sie decyduje wchodzac na niego. Ja nie pootrzebuje popularnosci nie zalezy Mi na niej. Jasno zdefiniowale cele po co jest ten temat i dla kogo. Niie narzucam na innych tematach swojego podejscia do ERO szanujac prawa ich tworcow od robienia tak tematu jak im w sercu gra. Ja nie potrzebuje wiecej przyjaciol ani kumpli nawet dla rodziny i grupy kumpli ktora mam nie starcza mi czasu bo mieszkamy dosc daleko od siebie ale mam nadzieje ze to sie niedlugo zmieni. Teraz musze siedziec 3 dni w tygodniu w ielkim miescie ktorego szczerze nienawidze wiec stad moj czas dla tego co robie na Ero Dla Mnie jestes Polka czlonkiem Mojej wspolnoty narodowej w ktorej obronie tylko z tego powodu ze jestes olka jeststem wstanie ryzykowac zycie. Wiec wiezi ktorych powstanie tutaj probuje zainicjowac sa na poziomie wspolnoty narodwej a jak ktos sie bedzie chcial kumplowac to jeszcze lepiej:-)

Gość gość
Czemu wszystkie zaimki tyczące Twojej osoby piszesz błędnie,bo z wielkiej litery,erudyto?typu Mnie/Mi/o Sobie,itd. Do Wilka.

gość dziś Bo mam w d***e programowo polską ortografię i piszę jak Mi wygodnie:-)

Gość gość
Wilku łamiesz zasady, nie godzi się rozmawiać z pomarańczami.:)

Gość gość
to by nawet byl fajny belkot tylko jest nudny i niestety wyprodukowany przez ............ a zreszta podobno nie wypada kopac lezacego Ty nie jestes wilk kotku, Ty nie jestes nawet hiena, czy kroliczkiem jestes malym biednym chomiczkiem ktory nie dostal swojej ulubionej kolby :) ale poniewaz od tego jest debilne forum, zebysmy sie wszyscy mogli radosnie powyglupiac to trwaj moj chomiczku, trwaj i olej nas pomaranczowych i zestresowanych Twa wielkoscia :) wielu "orgasmuf" skarbie

gość dziś A Ty jesteś tchórzem który nigdy w życiu nie powiedziałby Mi tego co napisałeś patrząc Mi w oczy w realnej Karczmie Góralskiej w Bieszczadach. Bo po tym można łatwo rozróżnić mężczyznę od tchórza e nawet na ero nie mówi nic czego by nie powiedział w realu patrząc drugiemu mężczyźnie w oczy będąc zagrożony jego reakcją w tym fizyczną. To naprawdę prosta metoda na rozpoznanie tchórza. A na tchórzy szkoda Mi marnować czasu w życiu:-) Więc pisz Sobie co chcesz a Ja będę Cię ignorował bo dla Mnie to co piszesz jest na poziomie małych chłopców co stoją przy torach jak pociąg przejeżdża i wyzywają dorosłego mężczyznę wiedząc że ten nie ma szans wysiąść żeby złoić im pasem dupsko jak rodzice nie potrafili ich wychować:-)

Gość babcia chomiczka
zawsze bede cie wspierac moj ty prawdziwy polaku tylko jak to pogodzic z tym bersekerem spod skierniewic??:) trwaj, babcia cie wspiera trwaj moj skarbeczku

do : babcia chomiczka "bersekerem spod skierniewic"??? Wyjaśnij o co chodzi bo pomimo że oboje jesteśmy Polakami to nie rozumiem to chyba jakiś regionalizm nieczytelny dla Mnie:-)

Gość chwilaaa
Też Cię wspieram choć nie mogłabym się z Tobą dogadać ;) Ale to nie ma znaczenia, masz moją sympatię

Gość gość
Gość z 17:42 powinien się spotkać z Wilkiem i powiedzieć mu to wszystko prosto w twarz. Wilku nie daj się, ;powinieneś zmusić gościa do spotkania w realu. niech powie Ci to wszystko prosto w oczy. :)

chwilaaa Dziękuje:-) Mój charakter nie należy do najłatwiejszych:-) Ja jestem model dla koneserek które lubią nie boją się trudniejszych modeli:-). Ale Ja generalnie uwielbiam rozpieszczać swoje kobiety żeby wiedziały że są kochanie to naprawdę sprawia Mi wielka przyjemność. I zawsze z szacunkiem bo to wolne kobiety a nie niewolnice:-) Z niewolnicą umarł bym z nudów:-) Więc talerze latające w moja stronę przyjmuje z uśmiechem na ustach, ważne żeby umieć się mądrze kłócić i umieć pogodzić na koniec kłótni. A wieczorem w łóżku przypieczętować świeżo podpisany pokój. Ale tam już jest Mnie szacunku tylko męska dominacja bo Ja lubię ostro od tyłu bez pytania o zgodę:-) A kobieta ulega jej i dobrze jej z tym:-)

Wilku nie dajmy się zwarjować :-* wszystko co ludzkie nie jest nam obce/ nadal Cię szanuje wilku :-)

Gość niepoprawny optymista
Lafi wielki szacun :) :classic_cool: z gracją, błyskotliwością i tym cholernym spokojem 😘 wypunktowałaś "buca" och jak ja to lubię 🖐️ .... a wilk jak przystało na szczeniaka wystraszył się i szczeka obsikując sobie łapki :D .... żenada :O

do: niepoprawny optymista xxx xxx A Ty jesteś tchórzem który nigdy w życiu nie powiedziałby Mi tego co napisałeś patrząc Mi w oczy w realnej Karczmie Góralskiej w Bieszczadach. Bo po tym można łatwo rozróżnić mężczyznę od tchórza że nawet na ERO nie mówi nic czego by nie powiedział w realu patrząc drugiemu mężczyźnie w oczy będąc zagrożony jego reakcją w tym fizyczną. To naprawdę prosta metoda na rozpoznanie tchórza. A na tchórzy szkoda Mi marnować czasu w życiu:-) Więc pisz Sobie co chcesz a Ja będę Cię ignorował bo dla Mnie to co piszesz jest na poziomie małych chłopców co stoją przy torach jak pociąg przejeżdża i wyzywają dorosłego mężczyznę wiedząc że ten nie ma szans wysiąść żeby złoić im pasem dupsko jak rodzice nie potrafili ich wychować:-) xxx xxx A po za tym jesteś strasznie głupi i nie posiadasz umiejętności czytania ze zrozumieniem którą to umiejętność powinieneś nabyć w podstawówce, więc proponuję tam wrócić albo wykupić korepetycje w tym zakresie:-) xxx. Nic nie zrozumiałeś z naszej rozmowy z Lafi tępaku:-) xxx