Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Torebka na biodro firmy nike dla roczniaka

Polecane posty

Gość gość

Kolega swojego rocznego syna, ubiera tylko w markowe ubrania - nike, adidas itd. Ostatnio kupił mu torbę-saszetkę nike, którą nosi się na biodrach. Ubrał to dziecku, które nie mogło normalnie się bawić, bo ta torebka ciągle mu przeszkadzała. Ojciec dziecka szpanował, że jego syn ma torbę z dużym markowym logiem. Co Ci ludzie nie wymyślą dla szpanu.

Gość gość
Po co dziecku rocznemu taka torebka ?

Gość gość
W żadnym konkretnym celu, po prostu miał tą torebkę pustą. Chodziło o to, że chciał się popisać.

Gość gość
To mi sie przypomnialo,jak moja kolezanka nie pozwalala odrywac metek od markowych zabawek :-D i musial bawic sie razem z tymi ,,fradolami" bo tam byl WIDOCZNY znaczek firmy...to dopiero zenada :-o

Gość gość
tylko patole kupuja dzieciom rzeczy z wielkimi logami wsiurskich firm jak nike i adidas, smieje sie do rozpuku z mamus z duma prowadzacych synkow w spranym dresiku adidas :D

Gość gość
A ze sprany,z lumpow ( choc nic przeciw lumpeksom nie mam) ,ale ,,firmowy",a jakze :-D

Gość gość
gosc 11.16 - doładnie, najczęściej biedota z familoków gdy wyjedzie do uk to jak przyjeżdża do Pl stroi dzieciory w loga, żeby WSZYSCY widzieli, ze ich stac :D :D :D

Gość gość
bo większość Polaków myśli, że adidas to synonim luksusu :D Nie powiem, bo sama kupuję dzieciom buty nike, bo są trwałe i można je milion razy prać w pralce, ale dresiku ani nic innego nie ząłożyłabym dziecku nigdy :P

Gość gość
No bo jak ogolnie kogos stac na lepsze,markowe ciuchy,to ok,bo wiadomo,ze sa trwale i warto.Ale najczesciej to wyglada tak,ze bida z nedza,na lumpie wygrzebie sprany na maxa,co to tylko na sciere do podlogi sie nadaje,no ALE przeciez znaczek ma !I tym chce szpanowac i to jest zalosne...

Gość gość
Ja tez kupuje dresiki firmy Adidas, Nike czy Puma. Sa przeznaczone na place zabaw bo sa wygodne. I nie kupuje w lumpach :O Fuj! I zawistna bieda, ktorej nie stac na takie dresy i kupuje w lumpach czy Pepco, moze mnie cmoknac :D

Gość gość
ale teraz nie ma czegos takiego jak "lepsze markowe"! wszystko, powtarzam wszystko jest szyte przez tania sile robocza w Chinach, Bangladeszu, Indiach i innych biednych panstwach, z tych samych materialow! tylko snoby zachwycaja sie markowymi, Prada to to samo co Wrangler, a Wrangler to to samo co nasz House czy Cropp! Kupujac drogie (markowe) ciuchy zyskujesz tylko psychiczne poczucie luksusu i wydaje ci sie, ze jestes taaaaka luksusowa, a tak naprawde przeplacasz :D Ludzie powoli zaczynaja to rozumiec, baaardzo powoli...

Gość gość
gość dziś - serio sadzisz, ze ktos zazdrosci ci tandetnych dresikow? :D pewnie mieszkasz na wielkim blokowisku albo w familoku i tam jestes "gwiazda" w bialych kozaczkach :D bez odbioru, nie musisz zmyslac ze jest inaczej :D

Gość gość
gosc 11:43 - święta racja. Są produkty lepszej i gorszej jakości, ale te "luksusowe" to zwyczajna ściema dla snobów. Pozdrawiam trzeźwo myślących.

Gość gość
chodziło mi o gościa z 11:42