Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Big troll

Uzależnienie

Polecane posty

Gość Big troll

Jestem uzależniona. Przesiaduję na tym forum non stop tak od kilku miesięcy. Nie wiem dlaczego, ale wciągnęło mnie to jak szambo. Nie dość że czytam te durnoty, to jeszcze zakładam debilne prowokacje, bo wiem, że tutejsze kretynki będą zaraz się podniecały. Raz to jest o karmieniu, raz o teściowych, raz o warunkach mieszkaniowych. A wy się na to łapiecie jak ostatnie kretynki, choć nawet nie staram się udawać, że to prowokacje. Co więcej, podsycam tematy trollerskimi wypowiedziami. Ja chcę się uwolnić w końcu, ale wy takie łatwowierne i głupie jesteście, że sprawia mi przyjemność wkręcanie was. Najlepiej, jak jedna przez drugą się zaczną chwalić jakie to one nie są mądre, bogate i mają super dzieci. Z jednej strony żal czytać wypociny takich pustaków, z drugiej to cholernie wciąga. Chyba muszę się leczyć. A może ktoś jeszcze ma podobnie do mnie?

Gość gość
moja bardzo dobra rada: odlacz neta, zrob rozgrzewke z Chodakowska (wiesz sama, ze powinnas), umyj kuchenne szafki (bo zaloze sie, ze lepia sie od tluszczu), ulep 250 pierogow, a w tym czasie sluchaj radia (niekoniecznie Maryja) :D

Gość gość
A nie wzielas pod uwage ze nie tylko ty trolujesz? Ze niektore laski tez podsycaja dyskusje? jestes taka ,,madra" i ,,inteligentna", a przesiadujesz na tym dennym forum. Twlje zycie musi byc mega nidne skoro podniecaja i zajmuja cie takie chlamy

Gość gość
A czy ja mówię, że jestem mądra? A chodakowska mi nie potrzebna, ile myślisz mam lat? To wam po porodach z obwisłym wszystkim potrzebna chodakowska, hahahaha

Gość gość
Juz o obwislosciach zaczelas pisac... ty masz chyba jakis problem sama ze soba. Frustracja? Mega nudne życie? Zacznij sie cieszyc z zycia z tego co masz, a nie dowartosciowywac sie ze potrafisz rozkrecic jakies marne prowo.

Gość gość
nie ma problemu, znajdz w tym COS dobrego :D

hej,miałam podobnie z tą różnicą że nie troluje ale uzależniłam się w krótkim czasie wiesz w sumie to tylko myślałam że się uzależniłam,jest na to lek.

najpierw zablokowałam kafe jednak po paru dniach zresetowałam kompa i miałam nadal dostęp do tego szamba jak to określasz, kolejnym krokiem był brak dostępu do internetu nie miałam go równo 6 dni a po 3 dniach przestałam myśleć o kafe i snuć plany na kolejną provo po prostu wyleciało mi to z głowy. Teraz czuje się zdrowsza :) choć nadal tu jestem ale czuję że mam kontrolę nad sobą :P