Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znam faceta który jest niezdolny do zycia seksualnego

Polecane posty

Gość gość

zawsze sie mówi jak facet jest samotny, znajdź sobie żone a czasem może byc tak że facet nie może seksu i jaka kobieta wówczas zgodzi sie na taki związek ? wy byście sie zgodziły ?

Gość gość
to się szuka takiego co jest zdolny.

Gość gość
tak zrobiłam ale smieszy mnie jak on sie spotyka z róznymi laskami a one myslą że fajnego faceta będa mieć

Gość gość
nie, ja jestem kobieta , mam 35 lat, chodziłam z nim jak miałam 18 , on dalej jest samotny, z wiadomych przyczyn

Gość gość
ja byłam kiedyś z takim, uważał się za aseksualnego, brzydził się seksu, ale konia \walił aż uszy mu się trzęsły i to jeszcze w taki śmieszny sposób bo siedząc na poduszce.... poza tym był fetyszystą, podniecały go stopy, rajstopy. Z ryja wstrętny jak szczur, ale dziewczyny zmieniał jak rękawiczki, bo był bardzo przebojowy i wygadany i leciały na niego, przy czym one też musiały być aseksualne bo on sie do sexu nie nadawał ;)

Gość gość
nie, o ten którego znam nie może , wzwód może osiagnąć jak go męczy chyba z pól godz i raczej nie zdolny do stosunku, chyba że uda mu sie raz na 4 miesiące z jakąś cierpliwa "luźną" kobietą a po orgazmie kołuje mu sie w głowie i mdleje zarywa rózne laski w internecie , z wyglądu jest nawet nawet tzn wysoki i wiele dziewczyn na ten wzrost leci :D