Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda_mama25

przedszkole katowice

Polecane posty

Gość mloda_mama25

mam pytanie do mam z katowic :) rozgladam sie za jakims przedszkolem w katowicach i zastawiam sie, czy cos mozecie polecic?

Gość gość
Ale chcesz prywatne? i od kiedy to przedszkole?

Gość mloda_mama25
Może być prywatnie. dopiero w przyszlym roku ale chcialam sie juz zorientowac w temacie bo zapisy zaczynaja sie przeważnie juz pod koniec lutego/poczatek marca.

Gość gość
moje dziecko chodzi do wesołych siódemek. to jest przy granicznej :)

Gość mloda_mama25
i jak, jesteś zadowolona? jaka opieka, zajęcia, posiłki?

Gość gość
No to państwowy lepiej;) zapisy są chyba w marcu/kwietniu, elektroniczne (z reguły przyjmuja prawie wszystkich). Najlepiej najblizszy Twojego miejsca zamieszkania:) Moje dziecko było w 3 róznych i na żadne nie narzekałam. Otwarte od 6 do 17, trzy posiłki dziennie, opłata maksymalnie ok 170 zł jakby było dziecko przez 9 godzin i z wyżywieniem:)

Gość gość
i znowu ta denna reklama? daj sobie siana już z tym przedszkolem...

Gość gość
Aha, za zajęcia np. angielski, rytmikę, gimnastykę nic się nie płaci:D Także polecam te państwowe przedszkola:) no chyba, że ktoś jest mega wymagający, ale trzeba dziecko uspołeczniać:D

Gość gość
zajecia takie ogolno rozwojowe, maja tez angielski dla dzieci. synek zawsze wraca usmiechniety, wiec i ja jestem zadowolona :) na obiadki tez nie narzeka, ale wiadomo, ze nie kazde dziecko wszystko lubi ;)

Gość gość
nic się nie płaci za zajęcia z rytmiki i angielskiego? gdzie znalazłaś takie przedszkole, droga mamo z Katowic? w ogóle, to zdanie: "Moje dziecko było w 3 róznych i na żadne nie narzekałam. " rozbawiło mnie konkretnie - dlaczego musiało chodzić do aż 3 różnych?! ... nie no ja jednak jestem za prywatnymi przedszkolami. wiem za co płacę.

Gość grubcia_85
zgadzam się z przedmówczynią, też wolę z tego powodu prywatne przedszkola. moja córka jest również w http://wesolesiodemki.pl/ i jest bardzo zadowolona, bardzo lubi się uczyć angielskiego.

Gość kacha751
no widze, że świat mały. Moja córcia też chodzi do wesolych siódemek :) Dziewczyny posyłajcie, nic się nie bójcie

Gość Milenamil
hehe, moja córka też chodziła do siódemek ale niestety od września już jest w I klasie !:( Zarówno mała jak i ja bardzo polubiłyśmy to miejsce i osoby tam pracujące dlatego wpadamy tam średnio 2 razy w miesiącu na pogaduchy :D:D:D pozdrawiam!