Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa zła , teściowa idealna skąd to podejście wśród was?

Polecane posty

Gość gość

Postanowilam założyć taki temat, zauwazylam taka zależność na tym forum.Skąd to się w was bierze?takie nastawienie negatywne do kobiet, do synowych że są debilkami wykorzystującymi męża i dobroć teściowch, że knują ze swoimi mamusiami.Natpmiast teściowe to chodzące ideały. Przecież te teściowe też są synowymi. Skąd wiecie jaki mają stosunek do swoich teściowych. Wyolbrzymiacie albo obracacie się w bardzo patologicznym środowisku.

Gość gość
Ta odpowiedź nade mną to wszystko na co stać elokwentne mamy z Kafeterii. Niestety, nie doszukasz się tu sensu, bo chodzi o to by wszystko obrócić na źle, by dołować, narzekać, wyzywać i mamrolić :)

Gość gość
tu na kafe tyle chamstwa, że wszystko jest na opak :) wiadomo, nie można szufladkować,że każda teściowa zła , bo niektóre synowe tu to zwykłe paniusie, które mają żądania co do tego ile i kiedy mają dostać. Ale bardzo dużo jest takich ,,teściowych" co w łyżce wody by utopiły za zabranie synusia.

Gość gość
hooy mnie to obchodzi, maminsynek nie dorosl do malzenstwa 🖐️

Gość gość
a u mnie relacje z teściową wyglądają tak-jestem złą synową bo nie dajemy jej pieniędzy i zabrałam "ostatnie źródło dochodu" teściowa jest wredną babą bo zostawiała swoje dzieci i tyle.