Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks w wieku 20 lat nie za duzo ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak czesto to robicie/robilyscie w tym wieku ? Mamy oboje po 20 lat z chlopakiem jest to moj 2 partner w lozku, uprawiamy seks na oko z 6 miesiecy i zauwazylam ze on ciagle ma ochote. Lezymy sobie wieczorem juz gdzies reka , tulimy sie zaczyna mnie calowac namietnie, jak mamy dzien na seks to robimy to z 5-6 razy nieraz z godzine jeden stosunek ! I nie zartuje, zadne prowo ... Nie 6 godzin ale jeden krocej drugi dluzej. Spermy to nieraz ma tak ze leci gdzie popadnie i zostaje chyba ze zdaze na polyk ,jak mamy wieczor na namietnosci to wlasnie nieraz po 5 razy z czego tak jestem zmeczona ze ja sama nie mam sily a robimy to zazwyczaj na pieska albo standardowo on na gorze ja na dole , zdarzalo mi sie nieraz ze po stosunku gdzies krew na poscieli byla z obtarc a z kazdym kolejnym razem jak robimy to juz 3 raz z kolei on ma wiecej sily mniej sie meczy mniej sapie pozniej. Czy to normalne czy mi sie trafil taki kochanek ? Czy wy tez tak czesto sie kochacie i to po tyle razy ?

Gość gość
potem taki napaleniec zdradza, bo kobieta jedna mu nie wystarcza. Poza tym potem, po latach w związku zaczyna być rutyna i facet szuka przygód u innej

moj ma 37 lat a potrafimy kocchac sie 5 razy dziennie, dodam, ze dla mnie to mało i ja mogłabym to robić godzinami

Gość gość
To normalne zwłaszcza na początku związku, widać podniecasz go bardzo. Ja i mój partner jesteśmy po 30 i też tak mamy mimo że już dłużej ze sobą jesteśmy. Ale Czy Tobie się to podoba? Bo mi tak po prostu mamy podobne temperamenty i upodobania.

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
zaczęłam jak miałam 15.5 roku. teraz mam 24 i jestem seksem znudzona