Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam serdecznie dość!

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim,nie wiem co mam robić!!! Mam 17 lat, mieszkam w domu z rodzicami,i siostrą, od zawsze byłam gruba, zawsze jak cos w domu znikało (tzn. słodycze jedzenie) było na mnie, jakoś nie przywiazywałam do tego wagi, ale teraz, na prawdę mam już dosyc co chwile moja siostra (15l) zwala na mnie ze to ja jej zjadłam czekolade, albo ze lodów które były w zamrażarce, batoniki!!!, czy nawet chleb przenny, kótórego nie jem, bo jem graham...smutas.gif Nie wiem kto to zjada, ale na pewno nie ja!!! Już nie wiem jak z tym poradzić, a tego jest co chwile cos, moja siostra jest szczupłą i co chwile wciska kity rodzicom, ze przez to ze ja wszsytko wyjadam nie ma co jesc! Już na prawdę nie wytrzymuje...A do tego rodzice mi ciagle przygadują ze jestem za gruba i wógle, ze za duzo jem, a są dni kiedy w ogóle nie jem, nie wiem czemu jestem gruba, ale po prostu wiem, że Jedzenie które znika rujnuje mnie!!! A właśnie, zauwarzyłąm, że jak rodzice wracają z zakupów to nigdy mi nawet nie pozwalaja zagladac co kupili , czasem widziałam jak pakują likoniki , chipsy do reklamówki, a potem do taty szafy ze swetrami, to nic, potem jedza to gdy ja jestem w pokoju, dzisiaj też sobie jedli jakis tam placek, bo babcia upiekłą i przyszłą, aja? Ja to nikt, mam tego serdecznie dosyć, Proszę napiszcie mi co mogę z tym zrobić, jak sobie radzić, aby nie stracić całkowicie zaufania rodziców(o żarcie), MOZE WYDAJE WAM SIE TO BEZSENSOWNE ALE MNIE TO STRASZNIE BOLI I NIE WIEM CO MAM TERAZ ZROBIC, DUZEJ TEGO WYTRZYMAM!!!!!!!!!

Gość gość
ale jak to nie wiesz kto wyjada. Któreś z nich najzwyczajniej oszukuje. Wydaje mi się że skoro masz nadwagę to ich to razi i próbują cię odchudzić po prostu.