Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Percellocomepol

Pomocy nie wiem co mam robic :(

Polecane posty

Gość Percellocomepol

Mam problem z moja siostry bizniaczka od zawsze byłam z nia bardziej żyta niz ona ze mna lepiej nawiązywała kontakty i we wszystkim była najlepsza ale mniejsze o to.Gdy zaczęliśmy pracować zainteresował sie nia 40letni szef Z bagażem życiowym (żonaty z dwójka dzieci) zaprosił ja na spotkania ona mu uległa i spotykał sie z nimA.ja musial ja kryć przed rodzicami gdzie wychodzi ,z kim.bylo to dla mnie ciężkie bo kocham moich rodziców i nie chcualam ich okłamywać ale ona jest jak dla mnie druga połówka zycie bym za nia oddała :( nasze relacje zaczęły sie psuć gdy z nim spotykała sie ,zaczęła siedzieć sama w pokoju,ciagle rozmawiała z nim przez telefon a ze mna w ogóle sporadycznie odpowiadywala na moje pytania.klamala mnie ze nie chce ciagnąć tego ale i tak z nim kontakt utrzymała ,strasznie mnie to boli bo jest naprawde młoda ma 19 lat i nie chce zeby zepsuła sobie zycie z nim ,nie wiem co mam robic ,jrstem na nia zła ze tak postępuje ,?pomocy

Gość Percellocomepol
podmieniam się często z moją bliżniaczką podkładając się mu , nie umie nas rozróżnić , w ten sposób staram się jak mogę ulżyć w cierpieniu mojej siostrze

Gość Percellocomepol
Prosze sie nie podszywać !!'

Gość gość
i jak go oceniasz dobry w łóżku jest? dużego ma?

Gość Percellocomepol
przecież już pisałam , że post z 22.00 to podszyw!

Gość Percellocomepol
Drugie postu ja nie pisałam ,nie wiem co mam juz myślec :(

Gość Percellocomepol
w końcu już sama nie wiem czy pisałam coś tu na tym forum czy nie?z tego wszystkiego aż dwie nogawki pidżamy na siebie założyłam pomimo , że mam tylko jedną nogę