Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedowiezanie368

Ginekolog dzieciecy... o rany... problemy

Polecane posty

Gość niedowiezanie368

Moja corka skarżyła się o pieczenie siusi. Poszłam z nią do pani doktor. Stwierdzila że zbadać to musi ginekolog. Corka tak.mi tak płakała aż szok. Kiedy ginekolog chciała zbadać narządy corki to był taki wyk. Wkońcu po paru minutach to ustapilo. Ginekolog stwierdzila że to może coś poważnego i trzeba będzie pobrać śluz. No ok pomyslslsm. Ale żeby pobrać ten śluz trzeba być podnieconym. O bozeee. Ale byłam zdziwiona. Małe dziecko ma się podniecac. To nienormalne. Do tego dodała że najlepiej gdybym ja też zrobiła to badanie. To było jakieś choreee. Co wy o tym myślicie?

Gość gość
Co to jest siusia?

Gość gość
:D to żeński odpowiednik siusiaka :D ,no padnę za chwilę :D

Gość gość
Nie padaj, bo sobie siusię potłuczesz

Gość gość
yyy serio? To już nie robi się badań moczu? Jak niby można podniecić dziecko. I nic nienormalnego nie widzę w tym, że Ty też powinnaś się przebadać.

Gość gość
Nie ma ginekologa dziecięcego. Powinni cię złapać pedofilu, a ja już zgłaszam temat. Pedofilia i jej przejawy to jedyny powód wykazywania adresu skąd pochodzą wpisy na Kafeterii. Przykro mi, trzeba było się zastanowić zanim to napisałaś czy napisałeś. Ale ciesz się, bo postępowanie trwa minimum 2 tygodnie :) I powodzenia później!

Gość gość
ile lat ma dziecko? nie pamięta wół jak cielęciem był. ja jako dziecko jak widzialam nagie cialo to nieświadomie ale sie podniecałam i ocierałam np o pluszaka. oczywiście sama bym czegos takiego dziecku pod rękę nie dała jak czyjeś nagie zdjęcie, wydaje mi się to jednak niestosowne.

Gość gość
ja tez juz zglosilam, ale nie tutaj tylko oficjalnie mailem, juz mam numer do O2 i jutro z samego rana dzwonie, nie bedzie ci kolorowo sie tlumaczyc przed rodzina skad to zamieszanie ;)

Gość gość
Najlepsze, ze teraz po adresie wyfiltruja kazdy wpis tej nedznej kreatury, KAŻDY HAHAHA będzie sie działo

Gość niedowiezanie368
Rany to jest prawda!! Jest ginekolog dzieciecy. Przecież istnieje. Zresztą nie ważne. Siusia tak zawsze mówiliśmy na pochwe. A z tym podnieceniem zartowalam. Chcialam zobaczyć reakcje innych osób. Chociaż część jest prawda. Moja corka ma 8 lat. I była u ginekologa i ma mieć zbadany śluz.

Gość BleuFleur
Ja też żartowałam, ale się opamiętaj, bo to ani nic zabawnego, ani potrzebnego i następny raz naprawdę ktoś zareaguje. Pozdro i zdrowia dla małej 🌼

Gość gość
Z dziwnych tematów żartujesz. To na prawdę niesmaczne.

Gość niedowiezanie368
Przepraszam was!!! Ale jestem psychologiem i chcialam sprawdzić jak tu ludzie reagują na takie rzeczy. Osiagnelam cel i widzę że z niektórymi tu słabo. Corka się już lepiej czuje. Jutro idzemy do lekarza na kontrolę

jakbym miała taką głupią matkę to bym się ze wstydu spaliła :O

Gość gość
Policji się będziesz tłumaczyła, ja też zgłosiłam. Pedofilia ścigana jest z urzędu. Dobranoc

Gość gość
Hehe zdrowia dla corki!!!!

Gość gość
Jasne, psycholog z koziej wolki, bedziesz miec nauczkę psycholko

Gość gość
A ja nie zartuje i to zglaszam..akurat moj szwagier pracuje w odpowienim miejscu, sledvzym it.....juz do Niego dzwonilam...

Gość gość
Teraz się pani psyuchiolog potlumaczy...

Gość gość
W moim rodzinnym mieście był psychiatra, któremu zdarzało się zadzwonić do jakiejś instytucji, np. prokuratura, szkoła z informacją, że w budynku jest bomba. Odwalał taki numer kilka razy do roku. Potem się tłumaczył, że chciał sprawdzić reakcję :D Jak widać idiotów nie brakuje.