Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego były chce utrzymywać kontakt koleżeński mimo że ja tego nie chcę

Polecane posty

Gość gość

Mój były zerwał ze mną przez co sprawił mi wiele bólu. Nie chcę już z nim utrzymywać żadych kontaktów. On uważa jednak inaczej. Twierdzi, ze powinniśmy zostać przyjaciółmi. Pisze do mnie czasem, dzwoni ,zagaduje na ulicy, wiedząc ze ja sobie tego nie życzę. Po cholerę faceci chcą aby ich byłe dziewczyny cierpiały? Mnie taki kontakt z nim naprawdę wiele nerwów kosztuje.

Gość gość
Nikt tego nie wie?

Gość gość
Bo może jest na tyle niedojrzały, że nie widzi w tym problemu, bo on np. nie angażował się w to tak mocno i traktował tę relację bardziej po przyjacielsku i teraz z czystego egoizmu nie chce tego stracić. Bo uznał, że na dziewczynę się nie nadasz, coś mu nie pasuje, ale na koleżankę - czemu nie, bo fajnie wam się rozmawiało, spędzało czas itp. Albo nie chce tracić kontaktu, bo może za jakiś czas będzie kombinował. Albo po prostu ma taki charakter, że mu to nie przeszkadza i z każdą następną porzuconą będzie próbował zrobić to samo.

Gość gość
Ja to wiem, jest tępym debilem, kompletnie cię nie szanuje. Może pyta się jak się teraz czujesz ?nie ma większej podłości jak zaproponować przyjaźń kiedy sam zerwał. S******l i tyle. Ty cierpisz po rozstaniu a ten takie rzeczy, Kurwa nienawidzę takich bydłaków.

Gość pawel123pawel
...a próbowałaś mu to w oczy powiedzieć żeby s...... raz na zawsze

Gość gość
Ograniczyłam kontakt całkowicie. To on potrafi dzwonić i pytać dlaczego się nie odzywam do niego ani nie piszę smsów.

Gość gość
A może chciałby zostawić sobie taką furtkę, że gdyby mu coś nie wyszło, mógłby ew wrócić do Ciebie. Bo wie, dziad wredny, że Ty go kochasz i chce to wykorzystać. Mój były sobie coś takiego wykoncypował, ale przeszło mu, gdy związałam się z kimś innym. Nigdy nie zapomnę tekstu: "teraz będę się spotykał z innymi i bzykał co popadnie, ale ożenić się chcę tylko z tobą". sraty taty

Gość gość
pewnie zaraz mnie tu zlinczujecie, ja też zerwałem z moją dziewczyną przy czym zapewniłem ją że jest naprawdę fajną dziewczyną fajny ma charakter tylko nie dorosłem do tego itd niby to zrozumiała, teraz po kilku latach jesteśmy bardzo dobrymi znajomymi, mówi mi wszystko o swoich przeżyciach, ja o swoich, powiedziała mi że była wściekła na mnie ale też zależało jej na kontakcie ze mną.

Gość gość
1.10 - gratuluję, pewnie rozstaliście się w miarę cywilizowany sposób albo wasze uczucie nie było bardzo silne, że potrafiliście przejść nad rozstaniem do porządku dziennego. Niestety nie mogę tego powiedzieć o swoim byłym związku :P Co nie zmienia faktu, że strasznym s*************m jest proponować komuś przyjaźń w ramach rozstania :P

Gość gość
uczucie było nawet mocne ale byłem z Nią zaledwie miesiąc i wyjechałem za granicę, wtedy myślałem nad tym wszystkim tęskniłem ja tak nie mogłem ona tu ja tam, wolałem powiedzieć że nie dorosłem

Gość gość
ja Tobie radzę zerwać kontakt, w razie potrzeby zmienić nr, lub go zablokować.

Gość gość
Kurwa nie ma słów na takie coś. Jak by mi koleś po wyzwaniach miłości i potem zerwaniu zaproponował przyjaźń to bym mu powiedziała krótko. W*********J J****Y FRAJERZE.

Gość gość
no właśnie, nie ma co porównywać związku, który trwał 4 tygodnie, do takiego, który trwał 4 lata :P i po tych 4 latach usłyszeć, że chce sie nadal przyjaźnic, to jak dostać w twarz. Szkoda, że faceci tego nie rozumieją...:/

Gość Pan PP
Ja z moją byłą jesteśmy przyjaciółmi, rok nie mieliśmy kontaktu żadnego i jakoś się spotkaliśmy i od tej pory jakoś tak się przyjaźnimy

Gość wyczerpany psychicznie
powiedz mi co ja mam powiedzieć byłem z dziewczyną też 4 lata było czasami jak z bajki czasami jak w piekle, mamy syna i zerwała ze mną i też chce koleżeńskie relacje mieć.

Gość gość
Pan PP dziwna sytuacja. KObieta pewnie liczy na coś więcej jak to kobieta.

Gość Pan PP
no właśnie nie bo normalnie się umawia z chłopakami, pyta co ma z nim zrobić bo jest taki i taki,

Gość gość
ale kto chce miec te koleżeńskie relacje, ty czy ona? Wg mnie niemożliwym jest utrzymywać koleżeńskie relacje z ex. To się prędzej czy później rozpadnie albo skończy w łóżku. Tak czy inaczej nic dobrego z tego nie wynika. No chyba, że właśnie nigdy nie było miłości w tym byłym związku, to wtedy wsio ryba A jak jest dziecko, to nie trzeba się przyjaźnić, wystarczy się szanować i dogadywać.

Gość gość
Pan PP a ciebie to nie rusza ze radzi ci się w sparwach facetow? Poza tym ona może chcieć wzbudzić zazdrosc

Gość wyczerpany psychicznie
ona chce być w koleżeńskich relacjach, ja ją kocham i tu pies pogrzebany, nie ważne. do autora tematu chłopak chce koleżeńskie relacje, a Ty nie, więc nie kontaktuj się z nim, nie odbieraj nie odpisuj da sobie spokój.

Gość gość
no niestety, z kobietami jest tak, ze w relacjach damsko-meskich rzadko chodzi im o to, o czym mowia ;) btw oni byli razem miesiac! to po czym miec tu traume? ja po m iesiacu nawet nie bylam porzadnie zakochana w swoim obecnym mezu :P

Gość gość
Kurwa proste! Jeśli ktoś proponuje Ci przyjaźń. A wcześniej wyznała miłość to znaczy, że tej miłości nie było!! Proste i zero litości dla takich ścierw.

Gość gość
Albo mu sie odwidzialo i teraz chcialby od czasu do czasu pobzykac. Ot, meska przebieglosc :P

Gość gość
Wiesz co, dziękuję niech s*******a.

Gość tego nie wie nikt
ale dla Twojego dobra lepiej zebys odpuscila sobie ta znajomosc. Wiem o czym pisze z wlasnego doswiadczenia. Duzo zdrowia mnie to kosztowalo.

Gość tego nie wie nikt
Do wyczerpanego psychicznie: Skoro macie razem syna to nie masz innej mozliwosci jak utrzymywac z nia kolezenskie relacje. Wiem, ze to boli, ze chcialoby sie zapomniec raz na zawsze, ale jest dziecko. To, jakie macie relacje wplynie na cale jego zycie.

Gość gość
A po cholerę kobieta chce by facet cierpiał? Facet wyznaje, że kocha kobietę, która mówi, że w grę wchodzi tylko przyjaźń. Ma inne plany. Ok. mówi facet, to ja znikam. Nie! Mówi kobieta, nie chce stracić przyjaciela. Mało tego, chce zaprosić na swój ślub.

Gość gość
To niech popatrzy jak robi loda jego nowa panna, a potem niech się zaprzyjaźnią.

Gość Łukasz Skalikow

Ktokolwiek czyta dziś to świadectwo, powinien świętować ze mną i moją rodziną, ponieważ wszystko zaczęło się jako żart dla niektórych ludzi, a inni powiedzieli, że to niemożliwe. Nazywam się Łukasz Skalikow i jestem z Polski, ale przeprowadzam się z żoną do Chicago. Jestem szczęśliwie żonaty z dwójką dzieci i uroczą żoną. Coś strasznego stało się z moją rodziną, straciłem pracę i moja żona opuściła mój dom, ponieważ nie mogłem dbać o siebie i potrzeby rodziny. jej i moich dzieci w tym konkretnym momencie. Przez dziewięć lat nie miałem żony, która wspierałaby mnie w opiece nad dziećmi. próbuję wysłać wiadomość testową do mojej żony, ale ona blokuje mi rozmowę z nią próbuję porozmawiać z jej przyjacielem i członkami jej rodziny, ale wciąż wiem, że ktoś może mi pomóc, a później złożyłem wniosek do tak wielu firm, ale nadal tak nie dzwoń do mnie, dopóki nie nadejdzie wierny dzień, w którym nigdy nie zapomnę w swoim życiu. Kiedy spotkałem starego przyjaciela, którego wyjaśniłem wszystkim moim trudnościom i powiedział mi o wspaniałym człowieku, który pomaga mu w dobrej pracy w Coca Cola Company i powiedział mi, że jest czarodziejem zaklęć, ale jestem osobą, która nigdy nie wierzy w rzucającego zaklęcia, ale postanowiłem spróbować, a Drosagiede pouczył mnie i pokazał mi, co zrobić w ciągu tych trzech dni lunchu. Przestrzegam wszystkich instrukcji i robię to, o co mnie prosił. Drosagiede upewnij się, że wszystko poszło dobrze i moja żona zobaczy mnie ponownie po Drosagiede wspaniałej pracy. Moja żona zadzwoniła do mnie z nieznanym numerem i przeprosiła, a ona powiedziała mi, że naprawdę za mną tęskni, a nasze dzieci i moja żona wracają do domu. Po dwóch dniach firma, którą przesłałem list z uznaniem, teraz jestem kierownikiem firma paragon tutaj w USA. Radzę, jeśli masz jakieś problemy, wyślij wiadomość na ten adres e-mail: doctorosagiede75@gmail.com, a uzyskasz najlepszy wynik. Weź rzeczy za pewnik i zostanie ci odebrane. Życzę ci wszystkiego najlepszego.