Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ada91

dobry chirurg szczękowy w warszawie

Polecane posty

Gość Ada91

Drodzy, Poszukuję DOBREGO chirurga szczękowego w w Warszawie lub bliskiej okolicy; Poproszę o rekomendacje.

Gość gość
Polecam Konrada Walerzak jest świetny chociaź dosyć drogi.

Gość gość
Na Nowogrodzkiej jest Klinika Chirurgii Szczękowo-Twarzowej, ja tam chodziłem jak miałem problemy z przeskakiwaniem szczęki

Gość Ada91
czy możesz polecić kogoś konkretnego w tej klinice na Nowogrdzkiej?

Gość gość
Polecić nikogo nie mogę ale ja byłem zadowolony. Z tego co kojarzę na wizyty ja tam chodziłem do różnych lekarzy bo zapisywałem się na pierwsze wolne terminy jedynie na zabiegi laserowe chodziłem cały czas do jednego gabinetu i lekarza. Jeśli chodzi o przeskakiwanie szczęki to ponoć jest dobra kobieta która się tym zajmuje , przyjmuje na Nowogrodzkiej ale terminy miała bardzo długie z tego co pamiętam i przyjmuje prywatnie w Legionowie. Niestety nie pamiętam teraz nazwiska. Jak sobie przypomnę lub znajdę to napiszę.

Gość gość
Tylko ta kobieta z tego co wiem nie jest chirurgiem szczękowym tylko ortodontą bo to ortodonci się zajmują przeskakiwaniem szczęki.

Gość Ada91
Ja potrzebuje chirurga szczękowego- dentysty , prawdopodobnie potrzebna będzie regeneracja kości szczęki. Wszelkie rekomendacje mile widziane. Dziękuje

Gość gość
Myślę że na Nowogrodzkiej by Ci pomogli. Ja niestety nikogo Ci nie polecę. Zawsze możesz iść tam na konsultacje i zobaczysz co Ci powiedzą. Możesz się przy okazji podpytać o dobrego chirurga. Na Nowogrodzkiej przyjmują na NFZ i nie trzeba się tam na pierwszą wizytę zapisywać tylko na pierwszą wizytę musiałem mieć tam z tego co pamiętam skierowanie ale dała mi lekarka rodzinna ale może w Twoim przypadku skierowanie nie będzie potrzebne. Najlepiej zadzwoń i się dowiedz. Ja bym na Twoim miejscu poszedł tam na konsultację, nic Cię to nie kosztuje.

Gość gość
chirurg Tomasz Piętka - zna ktoś? proszę o info.

Gość gość
Ta kobieta, o której ktoś wspomniał to dr Jolanta Kostrzewa. Rewelacyjna. Ale to nie chirurg. Chirurgów tam na Nowogrodzkiej też polecam.