Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 latek przestał rosnąć DLACZEGO

Polecane posty

Gość gość
Przestała s dawać mu jeść ???

Jeśli Twoje dziecko jest za niskie, nie przybiera na wadze, a do tego ma problemy ze strony układu pokarmowego, takie jak bóle brzucha, zaparcia, biegunki albo wymioty, to sprawdź czy nie ma nietolerancji glutenu. Na szczęście wystarczy jedno proste badanie, aby Twoje Szczęście dogoniło rówieśników :) bdaniaprenatalne.pl/dlaczego-niektore-dzieci-wolno-rosna/

Gość mamajulki

My dawaliśmy naszej córci Lamininę. Jak się okazało, miała ona na nią zbawienny wpływ 🙂 Najlepiej chyba skonsultować się z lekarzem, ale Lamininę można włączyć... Na pewno nie zaszkodzi! Ja czytałam tutaj laminina-opinie.pl wiele o niej przed tym jak zaczęłam stosować. 

Gość Gosc

Eeee tam pieprzycie. 

Wystrzeli za niedlugo a juz jako 15-16 latek to zobaczysz. 

Mialam samych kurdupli w klasie. Jak Ich zobaczylam po podstawowce to omalo nie padlam. Najmniejszy kurdupel 160 cm wystrzelil do 185 nastepny do 190. Ale fakt, kilkoro zostalo kurduplami ale tylko ci, ktorzy mieli malych rodzicow, po prostu. 

A ja mialam 172 cm juz jako 14latka i tak mi zostalo. Maz ma 190 cm. Syn ma 8 lat i 140 cm, córka 2,5 roku o polowe glowy wyzsza od rowiesników.