Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amenable girlll

Ostry sex: wg was tylko dla kur domowych...

Polecane posty

Hahaha Chyba Nie jestem kredek dobra rada ;) sam Jestem zamotanym mameja i Nie pisywalem o kurach domowych ale z tego Co Sie orientuje to Nie ma nic lepszego jak szczera rozmowa z domieszka poczucia humoru. To pomaga jak etopiryna :) Nie rob podchodow i teatrzyka tylko powiedz o swoich pragnieniach! Bedzie bystry to sprawi bys byla uszczesliwiona i spelniona ot i rozwiazanie ! Nalezy Sie 15 zlotych hehehe wydaj je na ciacho i kawe kiedy znim bedziesz rozmawiac ;) chyba ze in zaplaci to 30! Pozdrawiam

Gość amenable girlll
Kurcze sama się nad tym zastawiam. A moze bylo tak ze mialy takie prefenlrencje ale wstydziły sie ich, ukrywały a pod wplywem książki odważyły się o tym mowić? Ale to jednak chyba nie to. Bo znam pewlno kobiet ktore kochają tą książkę i szczerze wątpie zeby ona wydobyla ich prawdziwe wnętrze. Ja mysle ze tam bardziej chodzi o zmiane niegrzecznego chlopca który DLA NICH zmienia sie w grzecznego i porzuca te feee zabawy. Mysle ze one nie marzą o prawdziwym bdsm tylko o lekkim dotknięciu pejczykiem i związaniu rąk wstążką ;-) Moze ta książka pokazala kobietą że można tez pikantnie. Ale zwróć uwage ze ona kończy się tak, ze bohater porzuca dla wybranki swoją niby ciemną strone :-D I o to tu chodzi....

Gość amenable girlll
O Boze za szybko pisze, do tego z telefonu, wstyd za błędy, przepraszam. Miało być oczywiście: książka pokazała kobietOM. Wybaczcie. Sama nienawidzę takich błędów i płonę ze wstydu. Kredek dzięki za radę. Może faktycznie odrobina humoru pomogłaby w takiej rozmowie... Tylko zeby nie przeszła za bardzo jako żart. Ja mam tendencję troche do "domyśl się" albo do obrażania albo do mówienia za powiażnie o tym :-p Jak pogadać o tym z żartem, z przymrużeniem oka? Masz bardzo trafne uwagi dlatego słucham cię z dużą uwagą... Ciastko i kawa dla ciebie!

Gość amenable girlll
Kusza to też za duże generalizowanie. Moze cos w tym jestem ale nie tylko to w właściwie moze tylko troszke. Bo to nie tylko siedzi w glowie. U mnie np facet ktory dominuje nade mną podnieca mnie seksualnie, nie tylko w glowie. Klapsy i wogole, nawet mocniejsze, i inne tego typu zabawy podniecają. Nie siedzą tylko w glowie jako zabrane piętno odpowiedzialności. Moze ty tego nie czujesz w sobie dlatego nie rozumiesz co w tym kręci.

Gość amenable girlll
Wiesz co bardziej kręci mnie męska dominacja, poczucie ze to facet nade mną dominuje. Moze dlatego ze jestem heteroseksualna? Nie wiem. Ale jak pomyślę, to być może przy odpowiedniej atmosferze mozliwe, że tez podnieciłoby mnie gdybys to ty wymierzała mi klapsy...

O tej porze kury urzeduja pewnie jeszcze w kuchni wiec bezpiecznie bez zadnej riposty moge to pobalaganic ;) No chyba ze jakas kusza bezszelestnie z instynktem lowcy czaji Sie w mroku sciany z napieta do granic mozliwosci cieciwie . Czujnie trzymajac paluszek na spuscie zapadki otwierajacej Droge do jej orzecha ;) juz po jednym spojrzeniu widac ze jej łuczysko starannie dopasowane do łoża umiejetnie kontroluje atakiem na nieswiadomego jeszcze nieszczesnika ktory wchodzac tu niczym na rykowisko zamierza pobrylowac puszac Sie zehn wiencem starannie przygotowanym przez jego polowice. Tak uzbrojony lowca jest wstanie wyczekac na moment w ktorym cyfrowy samiec nabuzowany pycha i absurdem pewnosci odkryje dumnie swoje chrapy Nie spodziewajac Sie niebezpieczensta . Jednym wpisem krotko usadowionym kierujac w namierzonego impet racjonalnosci i ladu kaleczy jesli nawet Nie usmierca . Tak wiec widac ze kusza mysliwska to nie tylko Sport ale takze trofea ;)

autorko mylisz sie co do zakonczenia ksiazki :) on nie porzuca ciemnej strony, ciemna strona staje sie cieniem... w sumie to wspolczesna wersja kopciuszka z pewnym twistem :)

Gość gość
Ja zazwyczaj pisze sms a w nim to co bym chciała, żeby in mi zrobił :) zacznij od czegoś lżejszego, napisz że chciałabyś żeby cię związał:)

Gość gość
Jestem kura domową, Greya nie czytałam. Ostry, wyuzdany seks uwielbiam.

A czy to wazne czy jestes kura czy nie? kto miałby definiowac Cie jakim kolwiek mianem? Przeciez sami wiemy co czujemy i czego tak naprawde pragniemy nawet jesli odkrywamy to dopiero teraz lub pod natchnieniem ksiazki;) Ważne by nie tłumic w sobie takich pragnien zbyt mocno i miec szanse je realizowac. A to jak lubimy z kim ki gdzie to jedynie tło do tego że coś pobudza nasze krazenie i krew robi sie goraca.

Gość Wionkala
Nieprawda. Ja nie uznaję się za kurę domową, a lubię być zdominowana. Mamy z Miśkiem kajdanki i wibrator i bawimy się czasem w dominację. Kupiłam to w necie w sklepie Dyskrecja. Nie było drogie, a bardzo dobrze spełnia swoje zadanie i podkręca atmosferę :D

Gość gość
Dla mnie ostry seks to miałam raz.Mąż i jego kolega mnie kochali całą nockę na zmianę.

Gość KOKOSZKA z Biovitalem
A bleeeeeeeeeeeeeeeeeee