Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię wiedzieć że tu jesteś

Polecane posty

Gość gość
A co mi pozostało. Takie czasy, nie będę tu wiecznie. W końcu odejdę całkiem.

Gość gość
jestem, a stąd nie odejdę chyba że z kimś za rękę.

Gość gość
Tutaj z nikim za rękę nie odejdziesz. Tu się leczy rozstania, chore miłości. Najpierw masz problem z miłością, a kończy się na tym żeby wyrwać się z kafe. I tak dwie pieczenie na jednym ogniu.

Gość gość
ja wiem co tutaj się leczy. wiem to znacznie lepiej niż ci co się sypią będąc w związkach. odejdę za rękę. nigdy się nie poddaję.

Gość gość
najwyraźniej żyłaś w błędzie. choć są tu osoby z którymi można całe życie przewalać się prostymi postami opartymi o krótkie zdania najlepiej czym krótsze tym lepiej. dobór towarzystwa indywidualna sprawa.

Gość gość
Kusza Myślivski poznałem Cię. masz w sobie potencjał. aż dziwne że otaczasz się projektami które ciężko postawić nawet koło domowych nudnych kapci w jednym kolorze nijakości.

Gość gość
znaczy wiesz smofiku co to jest w ogóle keczup? nie obraz się ale Twoj projekt podchodzi pod zsiadłe mleko. keczup to jest ciecz na nosie która pojawia się gdy w nos trafia coś twardego na przykład czyjaś pięść. wątpię abyś chodził na rauty gdzie trzeba mieć refleks szachisty.

Gość gość
nie radzę rozpoczynać ofensywy bo cię może spotkać lekcja w postac***acyfikacji każdego tematu w twoim udziałem i twojej świty. w razie czego czekam na przedmieściach łodzi w lodzi.

Gość gość
Niebieskie qrwy.