Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy A L L A D Y N K I jeansowe pasują do dziewczyny 60 kg i 162 cm ?

Polecane posty

Gość gość

Czy tylko szczupłe osoby muszą je nosić ?

Gość gość
No sorry, ale z takimi gabarytami to nie pasują.

Gość gość
To jakie dziewczyny powinny to nosić ?

Gość gość
A ty z takimi gabarytami to gruba jesteś? Tak poważnie pytam. No może to nie figura kate moss ale wielorybem też raczej nie jesteś. Jaki nosisz rozmiar? 36/38?

Gość gość
Ja noszę 38/40 a mam 173cm i 60 kg:P także autorka na pewno ma większy

Gość gość
A coz to.za GABARYT???60 kg...normalna,zdrowa kobitka....i szczupla ! Nie wiem co mial na mysli jeden zlosliwy gosc :-o

Gość gość
śmieszne jestescie, ja mam 165 wzrostu i 93 kg. i tez w nich chodzę i fajnie wygladam

Gość gość
Pewnie jesteś szczupła i masz normalną proporcjonalną figurę. Jeśli tak, to ja założyłabym alladynki bo są super. Jeśli masz super szerokie biodra to na górę i dół musisz założyć coś co odwróci wzrok od bioder, np. góra - wielki naszyjnik, dół - odjazdowe buty :) Nie przejmuj się frustratkami z kafe, tutaj każda ma 1,75 i 58 kg. I rozmiar 36, a wymiary 90/60/90

Gość gość
Ja mam 160 cm i 48 kg,wyglądam normalnie.Jestem tylko dwa cm niższa od autorki i nie wyobrażam sobie mieć 12 kg więcej.

Gość gość
Boszszszeee....to wspolczuje braku wyobrazni :-o ....rany...co za babsztyle tu siedza....laski,kuzwa,nieziemskie o nieskazitelnej urodzie....

Gość gość
Ja mam 163 teraz jestem w ciazy i pewnie waze z 70kg a mieszcze sie w ubrania rozmiar 38 jeszcze a przed ciaza wZylam z 60 i mialam ubrania od 36 do 40. Wiec zdecydowanid autorka moze nie byc gruba. U kazdego inaczej sie uklada. Ja zawsze mialam figure tenisistki. Miesnie na brzuchu i nogach

Gość gość
Ja mam 170 cm wazę 68 kg i wcale gruba nie jestem nosze 38 rozmiar. Wiec myślę ze autorka spokojnie może je zalorzyc. Poza tym wszystko zależy osd figury nie wagi. Ja np mam wszystko proporcjonalne a ze jestem wysoka tych kg tak nie widać. Ale moja kuzynka niby tez ma 170 cm i wazy 70 kg ale ona by alladynek nie zalaorzyla bo wyglądała by dziwnie bo do pasa on gory jest normalna szczupła ale pupa i nogi jak od innej kobiety bardzo duże biodra i grube nogi

Gość gość
ja mam 170cm i 85 kg i noszę alladynki jeansowe jak i z innego materiału,takiego lejącego...i fajnie wyglądam

Gość gość
O matko,to niech autorka da zdjecie i wtedy jej doradzimy,bo teraz co można jej powiedzieć tak w ciemno?

Gość gość
Ja noszę 38/40 a mam 173cm i 60 kgjezyk.gif także autorka na pewno ma większy x Ty chyba jesteś cała tłuszczem obrośnieta, bo ja mam 158 i waże 56 i noszę dół 36, górę 38 - bo biust mam spory. Nie wiem jak zaniedbane masz ciało, ze z taką waga nosisz rozmiar 40. Tak jak nappisałam na początku, chyba tłuszczem cała obłożona jesteś, bo on w sumie zajmuje najwięcej miejsca a najlżejszy jest...

Gość gość
Autorka : noszę rozm . 38 jestem szczupła mam lekko szersze biodra . Jestem po 2 dzieci . Czy może to spodnie tylko dla młodziutki ch osób ?

Gość gość
autorko to zależy od bioder... przy szer biodrach alladynki poszerzają, ja mam 160cm i 62kg, w zależności od producenta odzieży nosze rozmiar 38 lub 40 i nie jest to odzież opięta bo takiej nie cierpię, nie jestem super zgrabną laską ale nie przesadzajcie że 60kg to jakaś spasiona osoba bo tak nie ejst, powiem wam że kilka dni temu dzieci w przedszkolu oceniały swoich rodziców kto jest gruby chudy wysoki niski i moje dziecko opisało mnie jako chudą :) a jest pod tym wzgl bezlitosne i potrafi kogoś obcego nieprzyjemnie skwitować typu grubas...