Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szklana_pogoda

pomysł na sesję ślubną

Polecane posty

Gość szklana_pogoda

szukam pomysłu na ślubną sesję. nie chce zeby to było kiczowate i oklepane. takie ze smakiem. macie jakies pomysly na motyw przewodni, jakas koncepcje?

Gość gość
wyjedźcie na dwa-trzy dni do Paryża i kupcie jakiś aparat na tą wyprawę. Zdjęcia może nie będą profesjonalne, ale za to Wieży Eiffla, czy Sacre Coeur w tle każdy wam będzie zazdrościł. Cenowo wyjdzie z aparatem taniej, niż u niejednego nawiedzonego fotografa.

Gość gość
A co lubicie? Może stare samochody, motocykle lub konie? Popatrz na http://rgfotograf.pl/ może coś Cię natchnie. A może las, ruiny, stare wąskie uliczki miasta, jakiś piękny ogród, park lub las? Myśliwy, rowery, nietypowe dodatki do sukni ślubnej, np. trampki lub glany, nie wiem...

Gość pelargonia000
moja kolezanka wymyslila, zeby skombinowac stare walizki i robic zdjecia na szosie, tak jakby lapali stopa. albo jak ida ta szosa z tymi walizkami. ciekawie to wyszlo :)

Gość gość
a sesja w wodzie i pod woda?

Gość gość
pod wodą? wszystko ok, ale jezeli sesja ma byc zaraz po zaslubinach, a przed weselem (bo tak sie czesto robi) to juz odpada bo po makijazu, sukni i w ogole po calej stylizacji :P mi sie ten motyw z walizkami podoba :)

Gość pelargonia000
no to jakby co, to namiary na fotografa: www.domi-foto.pl

Gość gość
Wynajmijcie profesjonalnego fotografa i to on sam podsunie Wam pomysły na sesję. Tylko jeszcze raz podkreślam - Profesjonalnego!

Gość polik182
A co polecisz witrynę z prezentami z imieniem?