Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak oceniacie Akademie Wizerunku Antonio Rosselli

Polecane posty

Gość gość

Salon o podwyższonym standardzie - widac to bylo jak sie otwieral… maja ceny adekwatne do kosmetykow. ja osobiscie uwielbiam szampony joico i farby a oni takich uzywaja poki co jestem zadowolona i smialo moge polecic

Gość gość
czysto!!! i ekipa z doświadczeniem

Gość gość
Witam Do salonu poszlam z polecenia kolezanki z pracy. Troche sie obawialam bo nie lubie eksperymentowac w nowych miejscach szczegolnie przed waznymi wydazeniami. Mialam koloryzacje, delikatne uczesanie i poprosilam o wykonanie makijazu - za wszystko zaplacilam 350zl.. (Wl krotkie) i bylam zszokowana ze cena jest taka niska i upewnialam sie czy aby na pewno z makijazem juz. Nie zaluje ze sie zdecydowalam i polecAm

Gość kateKAteKate
Póki co, skorzystałam tylko jeden raz z usługi fryzjerskiej. Strzyżenie + regeneracja włosów i jestem zadowolona z efektu. Fryzura fajna, włosy wyglądają zdrowiej. Bardzo miła obsługa. Można się wyluzować i poczuć tak, jak u fryzjera powinnyśmy się poczuć. Czyli relaks, luz i radość z tego, że to czas tylko dla ciebie. Skorzystałam z porannej promocji, więc cena była bardzo przystępna. Natomiast poza promocją - trochę drogo. Jak to w większości warszawskich salonów. Jeśli będą pojawiać się częściej promocje - z pewnością jeszcze tam zawitam.

Gość gość
W tym salonie wykonalam keratynowe prostowanie wlosow kilka miesiecy temu. Zdecydowalam sie opisac usluge dopiero teraz zeby zobaczyc czy rzeczywiscie bedzie ona dzialala tak jak powinna. Minelo ok 3mce a ja mam nadal ladne i proste wlosy. Fakt ze ta usluga nie nalezy do najtanszych ale z perspektywy czasu nie zaluje wydania tych pieniedzy. Zaplavilam dokladnie 600zl ale w tym dostalam rowniez kosmetyki do pielegnacji w domu oraz po 3dniach od pierwszego prostoeania bylam ponownie w salonie zeby ten zabieg dopracowac (takie sa instrukcje keratyny na ktorej pracuja true keratin) i przez te 3dni rowniez musialam sie stosowac do zalecen ktore mi przekazali. Powiedzieli ze rfekt przy moich wlosach spokojnie utrzyma sie do 5mcy... Zobaczymy. Poki co jestem zadowolona i polecam