Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

USG

Polecane posty

Gość gość

Witam. ostatnią miesiączkę miałam 18 sierpnia.cykle regularne, co 28 dni. Okres spóźnia mi się 10 dni. 3 testy pozytywne. Wczorajsze usg pokazało pęcherzyk o średnicy 3,2 mm. Czy to prawidłowy rozmiar i który to może być tydzień ciąży ? Proszę o pomoc.dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
Sama sobie to usg robiłaś? Lekarz chyba by Ci odpowiedział na takie pytania.

Gość gość
pecherzyk jest dosc maly jak na ten wiek ciazy. mysle, ze doszlo do pozniejszej owulacji. idz na kolejne usg za 2 tyg. wszystko juz na pewno bedzie jasne

Gość gość
kolejną wizytę mam za miesiąc. co do tego co mi powiedział gin, to tylko tyle, że myślał,że nic nie zobaczy na usg,ale się udało. z wielkości pęcherzyka wynika, że to 4, może 5 tydzień. Owulację miałam pod koniec sierpnia, początek września. z tego wynika, że to 4 tydzień.myślicie, że 3 mm, to normalna średnica pęcherzyka jak na 4-5 tydzień ?

Gość gość
na tak wczesnym etapie ciezko cos powiedziec. najwazniejsze jak bedzie sie dalej rozwijac. jesli bedzie dobrze to za 2 tygodnie juz powinien byc widoczny zarodek.

Gość gość
dziękuję za odpowiedź. mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.pozdrawiam serdecznie