Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wymagania kobiet są dziś absurdalne

Polecane posty

Gość gość

zwłaszcza , że same nic nie mają . oprócz ciała !

Gość gość
mają mają ,zwłaszcza dużo kasy :D nie dopuszcze do niej żadnego frajera :)

Gość gość
ciało to mało :)? Kobieta to wenus :P piękno w całej ozdobie, a od posiadania sa faceci :) kobieta ma być i lśnic :)

Gość gość
nie są wcale absurdalne,i wcale nie dotyczą tak bardzo kasy czy urody,ludzie płci obojga nie chcą się skazywać na życie z kimś,z kim nie pasują do siebie,z kim nie będzie nawet szans na spokojny związek z rozsądku,i gapić się na kogoś takiego przez całe życie

Gość gość
marzenie scietej gowy :D\no tak nie ma wyjścia trza siedzieć ze stara pomarszczoną matroną :D :D

Gość gość
Nieprawda. Wymagam inteligencji, zaradności i kultury - określonego poziomu. Wymagania zupełnie realne.

Gość Pulcheryjana
Ja to mam wymagania zawyżone.Od mężczyzny wymagam:aby był szczery,odpowiedzialny,zaradny,kulturalny,czysty,inteligentny,miał Prace,umiał zajmować się domem i dziećmi,nie bil mnie,nie był alkoholikiem,narkomanem,hazardzista,nie miał gdzieś w ukryciu żony,nie był złodziejem ani awanturnikiem. Ciężko mam z moimi wymogami :(

Gość gość
Jeśli wykreślisz dzieci, to mogę być ideałem. I z tą inteligencją różne bywa.

Gość gość
to może wielce oburzeni faceci powiedzą nam tutaj o swoich wymaganiach? zobaczymy kto ma większe ;)

Gość gość
bardzo chetnie ;) otóż wybranka ma być najlepiej dziewicą, ale musi być też dobra w te klocki, wiecie co mam na myśli ;) szczupła zgrabna filigranowa z dużym biustem, miseczka D ;) wykształcona, bogata z dobrego domu, kobieta z klasą musi być wystarczająco inteligentna, żeby móc z nią porozmawiać na rożne tematy i nie wygłupić się w towarzystwie równocześnie nie może być na tyle mądra aby żądać partnera równego sobie, czyli przystojnego, wykształconego i bogatego ;) Ideałem by było gdyby oczekiwała przeciętniaka na średniej pensji, z marnym wyglądem za to z dużymi aspiracjami względem płci przeciwnej. Także drogie panie, tylko tyle i aż tyle ;)

Gość gość
a ty masz jakieś pasje ?:D hobby ? może cie sie tylko wydaje

Gość gość
"Ideałem by było gdyby oczekiwała przeciętniaka na średniej pensji, z marnym wyglądem za to z dużymi aspiracjami względem płci przeciwnej. " Zwłaszcza to zdanie należałoby oprawić sobie w ramki i powtarzać je sobie codziennie jak amen w pacierzu :D

Gość gość
głupek :D

Gość gość
Marny wygląd, przeciętniak na sredniej pensji ? To dobre dla grubasek, brzydkich, biednych

Gość gość
Ale my nie chcemy grubasek brzydkich i biednych ;) Mamy swoje wymagania podpisano: przeciętniak z marną pensją

Gość brzydki prawiczek
No właśnie, mamy swoje postulaty i h. wam do tego, ja nie zejdę z wymagań aż sie taka panna trafi ktura trafi w moje gusta

Gość gość
Aha i taka panna cię tylko wykorzysta

Gość brzydki prawiczek
może mnie wykorzystać jak chce, jestem chętny stracić swoje prawictwo i przejść na lewą stronę

Gość gość
"Kobiety wolą młodszych" Cieszy mnie to :) Zawsze wolałem starsze.

Gość gość
Kobiety mają normalne wymagania.

Gość gość
ja nie zejdę z wymagań aż sie taka panna trafi ktura trafi w moje gusta x taka, KTURA to się raczej nie znajdzie :P Analfabety żadna nie zechce.

Gość gość
z dużym biustem, miseczka D xx Miseczka D przy większym obwodzie to mały lub najwyżej średni biust.

Gość gość
Ale my nie chcemy grubasek brzydkich i biednych oczko.gif Mamy swoje wymagania podpisano: przeciętniak z marną pensją x A my nie chcemy przeciętniaków z marną pensją, mamy swoje wymagania - NIEABSURDALNE.

Gość gosterenka888
Ja mialam wykształcenie, kasę, własne mieszkanie tak więc wymagałam :P Przebierałam, przebierałam ale na szczęście znalazłam kogoś fajnego. Wprawdzie bez mieszkania ani majątku ale za to wykształconego .

Gość gosterenka888
Oczywiście,ze tak. Obecnie dobre wykształcenie to wiedza, która ułatwi Ci znalezienie dobrej i satysfakcjonującej posadki. Bo chyba nie stwierdzisz,że absolwent gier i zabaw, który ledwie zdał matematykę i nie łapie się nawet na pracę w biedronce jest wykształcony?

Gość gosterenka888
a także pretensje, że nikt nie daje od razu 3 tys. na start :P