Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boniekopass

30 tys doplaty za wode koszmar

Polecane posty

Gość Boniekopass

witam wymajmuje male mieszkanie w bytomiu i jako ze mamy wode w czynszu odkrecalem na noc i gdy bylem w pracy wsystkie krany dla jaj i teraz sie dowiaduje ze jest w czynszu ale 4metry i przyszlo mi 30 tys doplaty co mam robic?

Gość gość
olej to :)

Gość gość
u stupid

Gość gość
Masz zryty beret Sadziłem ze właściciel nie każe ci dopłacać ? Poda cię do sadu i puści w skarpetach

Gość gość
i dobrze ci tak bo chciałeś zrobić komuś na złość

Gość gość
Za głupotę trzeba płacić.

Jesli to nie prowo, to napisz podanie, niech ci rozłozą na raty. A swoją drogą, nawet gdyby woda była za darmo, to po co ją tak marnowac???

Gość gość
Dobrze ci tak teraz musisz to zapłacić

Gość gość
wlasciciel zaczal straszyc, komornik juz byl mam umowe na czarno wiec moze to jest jakis hak a powiedzialem ze kran sie zacial i nie wiedzialem co zrobic.

Gość gość
kolego to nie prowokacja, wyszla taka sytuacja ze wlasciciel kiedy to wyszlo na jaw podpisal umowe ze mna. Czyli od paru dni mam umowe dawniej mieszkalem na czarno, rozmawialem z prawnikiem i okazalo sie ze wlasciciel bedzie musial to zaplacic a jak nie to pojdzie siedziec. Okazalo sie ze niby komornik to byl jego podstawiony kolega. Niech ma za swoje. Niech bedzie to przestroga dla ludzi wynajmujacych mieszkania na czarno, bo przez skompstwo odprowadzenia podatku pare groszy mozna zrobic sobie taki problem, prawnik doradzil mi zeby sie jak cos wszystkiego wyprzec.