Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ongis de Pluquie

Dariusz Michalczewski wspiera LGBT

Polecane posty

Gość Ongis de Pluquie

Tomasz Adamek wzywa do leczenia homoseksualistów i ich egzorcyzmowania, a Dariusz Michalczewski wspiera środowska LGBT i w wywiadzie oświadcza: "Nasze pokolenie musi się zmienić, moje i moich rodziców. I nie chodzi tylko o stosunek do osób homoseksualnych, ale do „innych” w ogóle. Dam ci przykład: siedzą dwie babcie na ławce i jedna pyta drugą „a co będzie, jak twoja córka w Anglii pozna murzyna?”. „Nie pozna!” - krzyczy druga. „Ale jak pozna?”. „Nie pozna!”. I tak w kółko. To jest rozmowa? Nie ma rozmowy, ludzie będą się wypierać, że coś, co im się nie podoba, może w ogóle istnieć. Dlaczego mnie to oburza? Bo mam kolegów i przyjaciół w Niemczech, także znanych, którzy są homoseksualni. I co? I nic mnie to nie obchodzi! Nie obchodzi mnie, co robi dwójka studentów, którzy mieszkają obok mnie. Nie obchodzi mnie, kto z kim i gdzie się całuje. A w Polsce wystarczy, że dwóch chłopaków się pocałuje i mówi się o nich, że są zarazą. „Zaraza”? Jestem oburzony tym słowem i tym, że my Polacy jesteśmy tak nietolerancyjni, i tym, że jesteśmy największymi rasistami i homofobami, jakich znam." http://www.krytykapolityczna.pl/artykuly/opinie/20140924/michalczewski-homofobia-dopiero-chore

Gość Ongis de Pluquie
nie ukrywam, że bokser Michalczewski zaimponował mi. Brawo ! Niewiele jest w Polsce znanych osób tak otwarcie i zdecydowanie odrzucających narodowy prowincjonalizmi i katolicką ksenofobię.

Gość gość
jak chce to niech sobie wspiera, pod prysznic z nim nie chodzę

Gość gość
polacy homofobię wysysają z mlekiem matki, tak jak Putin

Gość ornelka z puław
przykład pana Michalczewskiego pokazuje, że Polak może stać się nowoczesny jeśli w dorosłe życie wejdzie na Zachodzie, a nie w polskim zaścianku katolicko-narodowym. Żałosnym wytworem tego zaścianka jest pan Adamek.

Gość gość
bokser ale myśli. A dlaczego ? Bo trzymał się z dala od katolicyzmu i nacjonalizmu polskiego !

Gość gość
adamek to burak z gilowic a michalczewski jest cool

Gość gość
Polacy powinni być w dzieciństwie adoptowani przez Niemców wtedy wyrośli by z nich normalni cywilizowani ludzie a nie jakieś pokurcze sarmacko-katolickie

Gość gość
bokserzy górą a piwowarzy doliną !

Gość gość
a Hoser i tak będzie judził przeciw LGBT

Gość gość
polska homofobia i judeofobia to wynik propagandy katolickiej i katolickiej mowy nienawiści

Gość gość
kler judził przeciw homo od wieków