Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aborcja farmakologiczna

Polecane posty

Gość gość

Witajcie :( Jestem w 3 tygodniu ciazy. Nie moge urodzic tego dziecka poniewaz nie bede w stanie go utrzymac i z wielu innych powodow. Zabezpieczalam sie ale jak widac nigdy nie ma 100% pewnosci :( Jestem na 3 roku studiow, ktorych nie moge przerwac bo jesli to zrobie to mam wizje zdychania z glodu w tym kraju bo zadnego zawodu miec nie bede. W dodatku jestem brzydka, zmagam sie ze swoimi strasznymi kompleksami, charakterem mizantropa oraz choruje na schizofrenie paranoidalna i okresowo na depresje lękowa, musze ciagle brac leki :( Jesli urodzilabym dzieciaka to zgotowalabym mu pieklo bo poslalabym go na swiat gdzie tylko uroda i pieniadze sie licza i nawet nie umialabym mu zapewnic dostatniego zycia i spokojnego bo nie mialabym zawodu=nie miala normalnej pracy tylko prace jako robol/sprzataczka i ciagle pomiatanie/ponizanie. W dodatku musialabym mieszkac z rodzicami i bezrobotnym bratem ktorego jeszcze musialabym utrzymywac w przyszlosci ... bratem ktory mi jak bylam dzieckiem zgotowal pieklo w zyciu, robil ciagle awantury z rekoczynami... nie potrafie tego opisac. Nie potrafilabym z nim znowu mieszkac i jeszcze trzymac tam dziecko. Na dzieci chcialam sie zdecydowac jak bede miec wlasny dom i odlozone pieniadze, prace marzen itp. Bardzo prosze o pomoc osoby ktore przeszly aborcje farmakologiczna, napiszcie mi co i jak oraz gdzie najlepiej zalatwic tabletki. Prosze mnie nie oceniac bo nikt z was nie wie jakie pieklo przezylam, jakie mam zaburzenia psychiczne, codzienny dramat i nie chce powracac do horroru jaki przezylam sprzed laty, wole juz umrzec od tych tabletek :(

Gość gość
Piszesz to bo chcesz się usprawiedliwić czy co ? Mamy ci współczuć ?! Jak usuniesz tą ciąże to będziesz miała jeszcze większe problemy psychiczne a z depresji już nigdy nie wyjdziesz !!! Dziewczyno ogarnij się ,masz w sobie nowe życie ! Musisz urodzić to dziecko a później oddaj do okna życia ono ma prawo żyć !!! nie możesz go zabić !!! Jest wiele rodzin które mogą wziąć to dziecko jak swoje i kochać jak swoje nie jesteś Panem Bogiem nie możesz odebrać mu życia !!!

Gość gość
a twoj facet ? wie ?

Gość gość
autorko, wpisz w wyszukiwarkę "maszwybor net" :) zapraszamy

Gość gość
Autorko, nie słuchaj tego bełkotu. Łatwo oceniać tym dewotom co nigdy nie znalazły się w podobnej sytuacji. Twoje ciało, twoje sprawa, póki co masz jeszcze większe prawa niż centymetrowy zlep komórek, wiec Działaj. Dawaj na forum maszwybor Tak dostaniesz wsparcie i nie uslyszysz złego słowa

Gość gość
Polecam organizację womenonweb.org. Wysyłają zestawy tabletek poronnych do krajów w którym legalna aborcja jest jeszcze w sferze marzeń, bo ustawodawcy są daleko za murzynami,i boją się kleru Boga i jego kary. Koszt to 90 € ale potrzebujące kobiety mogą negocjować cenę. Tabletki dochodzą w około dwa tygodnie i są bezpieczne przez cały pierwszy trymestr ciąży. Powodzenia autorko.