Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AGAK12

GG i czat

Polecane posty

Mieszkam z moim chlopakiem juz od 3 maja tego roku.Jak go namowic aby nie wchodzil na GG i czata wiedzac,ze ma mnie.I na dodatek pisze tez z innymi kolezankami na GG i czasem na czacie o intymnych zeczach z innymi.Co mnie to czasem denerwuje.Ale on mi mowil,ze i tak nigdzie nie pojedzie i sie z nimi nie spotka.Co robic i jak z nim o tym na spokojnie porozmawiac.Prosze o dobrom rade i o pomoc.Z gory bede bardzo wdzieczna :)

Gość gość
Kobieto, ty musisz zrozumieć, że nie podporządkujesz sobie żadnego faceta, ani dobrym słowem ani nakazami i zakazami. na wychowanie był czas w dzieciństwie, a to już dorosła osoba. Nie zmienisz jego zachowań. Jeśli on lubi rozmowy na gg, czatach, tym bardziej na temat spraw intymnych, oznacza to, że jest po prostu chory psychicznie. Normalny facet tego nie robi.Kopnij go w zad, póki jest czas.

Gość gość
Ale ja go kocham i on mnie kocha i mowi ze tak o tylko pisze i ze nigdzie nie pojedzie i,ze z nimi sie nie spotka.

Ale ja go kocham i on mnie kocha i mowi ze tak o tylko pisze i ze nigdzie nie pojedzie i,ze z nimi sie nie spotka.