Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krolikkkxx

Czy ciaza w tym wypadku jest mozliwa?

Polecane posty

Witam tak jak w temacie.. Biore tabletki anty od roku czasu w tym miesiącu nie opuściłam ani jednej tabletki biore raczej z opóźnieniem około 2 h w ta czy w ta. Chloapk Nigdy nie konczy we mnie w niedziele skonczylam opakowanie 21 tabletek teraz mam 7 dniowa przerwę podczas przerwy kochaliśmy się dwa razy ale nie do końca .. Okres zawsze dostaje 4 dnia czy dziś . Przeważnie z rana wczoraj bolał mnie brzuch .. Dzis nie czuje bolu Nie spie od 8 rano a okresu nadal brak objawow tez cos nie widać.. Jak myslisicie uspokoić się i czekac czy faktycznie mogę mieć powod do zmartwienia bo już odchodzę od zmyslow

Gość gość
spokojnie, poczekaj :)

Gość monikawawa21
Hej dziewczyny w sierpniu mialam okres od 27 do 1 wrzesnia cykle mam bardzo rozne wczesniej mialam co 28 dni a teraz mam mniej wiecej co 30-35 dni kochaam soe z chlopakiem z piatku na sobote noby dni noeplodne jk obliczylam okres powinnam dostac za jakies 4 dni a dostalam go w poniedzialek 9 dni przed terninem noc mnie noe bolalo dopiero dzis boli mnie brzuch ale nie tak jk wczesniej bardziej bolesnie pierwsze dwa dni mialam male bardzo krwawienie teraz jest silniejsze czy to jest okres bo trwa on juz 4 dzien czy moge byc w ciazy juz sama nie wiem

Gość monikawawa21
Hej dziewczyny w sierpniu mialam okres od 27 do 1 wrzesnia cykle mam bardzo rozne wczesniej mialam co 28 dni a teraz mam mniej wiecej co 30-35 dni kochaam soe z chlopakiem z piatku na sobote noby dni noeplodne jk obliczylam okres powinnam dostac za jakies 4 dni a dostalam go w poniedzialek 9 dni przed terninem noc mnie noe bolalo dopiero dzis boli mnie brzuch ale nie tak jk wczesniej bardziej bolesnie pierwsze dwa dni mialam male bardzo krwawienie teraz jest silniejsze czy to jest okres bo trwa on juz 4 dzien czy moge byc w ciazy juz sama nie wiem Teraz mam krwawienie jak w okres a zawsze mam go 6 dni a teraz zapowiada sie dluzej

Gość gość
Nie ma 100%antykoncepcji.Każde bzykanie może zapłodnić.Przerwać możesz sobie oddanie ciepłego porannego moczu.