Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ginegolog położnik Wojciech Czerniawski Jelenia Góra

Polecane posty

Gość gość

Ktoś do niego chodził? Ktoś coś wie? Słyszałam że całkiem w porządku zastanawiam się nad wyborem lekarza prowadzącego ciążę. Jestem w szóstym tygodniu na razie byłam tylko potwierdzić ciążę u innej lekarki nie cieszącej się dobrą opinia, bo tylko ona mogła mnie wtedy przyjąć z marszu. Podobno Czerniawski pracuje w szpitalu i to jest na plus ale czekam na wasze doświadczenia i opinie :)

Gość gość
jest spoko ja do niego chodziłam

Gość gość
prowadził mi dwie ciąże dla mnie super lekarz

Gość gość
moim zdaniem nie jest super tzn normalny zwykły na kontrolach iczym się nie wyróżniał ale pracuje w szpitalu więc do niego chodziłam. natomiast w szpitalu doglądał mnie przez cały pobyt i pytał jak się czuję jak powidziałam że mni pobolewa po cesarce brzuch, żołądek i jestem wzdęta to zlecił wszystkie badania krwi i dopilnował aby wyjaśnic sprawę do końca

Gość gość
dr Czerniawski byl przy moim porodzie,wspominam go bardzo cieplo ,polecil podac mi znieczulenie gdy o to prosilam ,kolezanka chodzila do niego prywatnie i tez zadowolona takze polecam,chyba kolo kauflandu przyjmuje prywatnie

Gość gość
super lekarz to dr Piskozub--prowadzil moja ciaze i jestem bardzo zadowolona,chodzilam na kase chorych na Nowowiejska i polecam Ci go