Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość futurator

FINANSE W ZYCIU

Polecane posty

Gość futurator

Ile potrzeba Wam na godne zycie? Ja mam 2800 miesięcznie i wiecznie mi brakuje, muszę coś dorabiać na boku itd jestem w zwiazku ale mieszkam sam, wynajmuje mieszkanie, za jedzenie tez place ja

Gość gość
potrzeba by mi było z 3000 funtów na miesiąc a mam tylko 1000

Gość fiulariunmum
3000 *5,2 = 15600, niezła sumka :P przy takich zarobkach w PL stac czlowieka na wiele, auto z salonu, dom i 2 kochanki:D

Gość gość
tyle ile mam mi wystarcza:)

Gość futurator
a ile masz? 1000 - mieszkanie 600- studia 600- jedzenie 600 - cala reszta, paliwo, oc, przeglady, czesci, ubrania itd, czasem moze sie nawet 100 odlozy

Gość gość
@3000 *5,2 = 15600, niezła sumka jezyk.gif przy takich zarobkach w PL stac czlowieka na wiele, auto z salonu, dom i 2 kochankismiech.gif; xxx moze, ale ja mieszkam w Londynie, a tu sama kawalerka w lichej dzielnicy to minimum 1000 f mc do tego rachunki, chemia, jedzenie, transport czy utrzymanie samochodu, jakieś rozrywki, ubranie itp i luksusów nie ma wcale

Gość futurator
to mozna to porownac do zycie w PL

Gość gość
no, ale przeliczanie funtów na złotówki nie ma sensu

Gość gość
Moim zdaniem komfort finansowy, taki solidny, że można na większość normalnych rzeczy sobie pozwolić to ok. 3000 zł na osobę w małym mieście i 4000 zł na osobę w dużym. My tyle pók ico nie mamy ale powoli gdzieś tam się próbujemy zbliżać

Gość gość
Godne życie 500 000PLN miesięcznie W POLSCE Po roku w końcu kupiłabym sobie to czego pragnę dom, jacht, i trzy samochody z czego jeden wakacyjny na zamówienie. A po 3 latach zasiedliłabym inne fajne miejsca na ziemi. Tyle by mi wystarczyło.

Gość futurator
mysle, ze jak oboje i facet i kobieta zarabiaja po 2500 to juz wystarcza na normalne zycie